Краси Радков в несвяст: Не иска да повярва, че този кошмар е истина! (ударът го смаза)

Краси Радков в несвяст: Не иска да повярва, че този кошмар е истина! (ударът го смаза)
4.7 (93.33%) 3 votes

Краси Радков не може да повярва, че Слави Трифонов му причини това!

Комикът Краси Радков от години го раздава голямата работа, защото е всеизвестно, че е любимецът на шефа си Слави Трифонов. Дългия му е прощавал какво ли не и дори в шоуто си демонстрира различно отношение към него от това към останалите актьори.

Днес обаче Радков е смазан от жестокия удар, който му нанесе Слави Трифонов. А именно – яко да ореже заплатата му, макар и еднократно. Оказа се, че след като получил фиша с месечното си възнаграждение, Краси Радков хлъцнал – натресли му голяма глоба.

Слави Трифонов

Слави Трифонов разказа играта на Краси Радков

След като се осмелил да попита Слави Трифонов защо е всичко това и дали не е станала някаква грешка, шоуменът изригнал. Той креснал на актьора, че ще го глоби и сега, и всеки следващ път, когато научи, че е пренебрегнал правилата му.

Истината е, че Краси Радков е глобен заради чутовния скандал в Симитли, където той влезе в образа на премиера Бойко Борисов. Тогава Борисов бе осмян от пияни бизнесмени, а видеото с гаврата се разпространи из цялата страна.

„Колко пъти да ти казвам, че нямате право да приемате участия в частни партита, без да ги съгласувате с мен?! Сега твоят гаф е приет като издънка на шоуто ми и едва ли не мой личен конфликт с Борисов. Каквото съм имал да коментирам за него, коментирал съм го в ефир. А не на маса, с пияни селяни“, беснеел Слави Трифонов.

Радков опитал да обясни всичко и да каже на шефа си, че не е отишъл на участие, а е попаднал в компанията случайно, покрай свой близък авер, но всичко било напразно. Глобата си е глоба и той трябвало да се примири с нея.

Най-лошото обаче е, че Дългия продължил да го гледа накриво и да му се сърди. Нещо, което Краси Радков не смеел и да си представи преди време.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар