Пълен обрат: Хубавата Надя нокаутира Коцето на годишнината от сватбата! (думите й го шокираха)

Пълен обрат: Хубавата Надя нокаутира Коцето на годишнината от сватбата! (думите й го шокираха)
4.6 (92%) 5 votes

Коцето и Надя честваха шест години от сватбата си, но певецът остана попарен!

Коцето и съпругата му Надя имат повод да почерпят. Двамата отпразнуваха шест години от сватбата си, която се състоя на 17-ти септември 2010 година в луксозен пловдивски хотел.

Всъщност „отпразнуваха“ звучи малко силно, като се има предвид, че навръх празника им, хубавото Наде нокаутирала любимия си с шокиращо признание. Това разкриха близки до обкръжението на певеца източници.

Коцето

Коцето остана без думи, Надя го срази точно на годишнината от сватбата им. И бе напълно категорична

След като Константин завел жена си на романтична вечеря, придружена от огромен букет цветя и скъп подарък, както повелява традицията, тя го настъпила там, където той най-малко очаквал. Надя пресушила няколко чашки вино и решила, че сега му е времето да си излее душицата.

В лицето на ококорения си съпруг, тя заявила, че продължава да го обича и смята да остане с него, но повече няма да си затваря очите и да се прави на алтава относно множеството му изневери през годините.

„Надето му даде да разбере, че не е безмозъчна кукличка и че е наясно с повечето неща, които той е правил досега. Казала му: „За шест години имаше време да се налудуваш, да похойкаш, да си вееш байрака и да си вярваш, че аз трева паса. Е, това беше дотук! Ако искаш да празнуваме и седма годишнина, си сядаш на Д-то и се превръщаш в улегнал мъж, какъвто би трябвало да си, на твоите години“, разказват близки до семейството на изпълнителя.

Думите на Надя дошли като студен душ за Коцето, който първоначално започнал да се оправдава, но жена му прекъснала разговора и минала на друга тема. Блондинката счела за напълно достатъчно това, което е заявила и натъртила – бях пределно ясна.

Да видим дали това ще подейства на певеца и той ще се кротне, или ще си остане същият коцкар.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар