Мега скандал: Миглена Ангелова разкри защо ненавижда Ирина Тенчева! (истината ще ви разтърси)

Мега скандал: Миглена Ангелова разкри защо ненавижда Ирина Тенчева! (истината ще ви разтърси)
4.8 (95%) 4 votes

Миглена Ангелова не може да понася Ирина Тенчева, а причината за това е Иван Христов!

Къщата на Вип Брадър вече не е това, което беше преди седмица. Напрежението между съквартирантите личи все повече, а Миглена Ангелова и Ирина Тенчева се очертават като първите две, които скоро ще се хванат за косите.

Още с влизането си в шоуто, Миглена Ангелова зае нападателна позиция към Ирина Тенчева като я захапа за най-болното място, нейните деца. „Ти пък какво правиш тук?! Нямаш ли малко дете, за което да се грижиш?! Направо не мога да повярвам“, изсъска уж с усмивка Миглена Ангелова в първия ден от формата.

Миглена Ангелова

Миглена Ангелова и Ирина Тенчева са пред наистина остър сблъсък

Тогава Ирина Тенчева не отвърна, но пролича, че няма да остави ненаказано поведението на екс водещата на „Искрено и лично“. И ако доскоро всички се питаха какво ли пък толкова имат да делят Миглена и Ирина, то днес стана ясно, че причината за враждата им, е Иван Христов.

Не, не си мислете, че Миглена Ангелова е била влюбена в опосума продуцент, или го е минала за бързо. Няма такова нещо. Тя чисто и просто се била заинатила, че чака 20 000 лева от Иван и Андрей, както и от бившите си шефове в ТВ7.

Припомняме, че предаването на Миглена Ангелова се излъчваше последно по фалиралата телевизия, след закриването на която, тя и колегите й останаха с пръст в уста и с няколко невзети заплати. И понеже лично Иван и Андрей били убедили Миглена да се съгласи да работи за ТВ7, защото това била обещаваща и сигурна медия, днес тя се чувствала измамена от тях.

„Затова и се е нахъсала срещу Ирина Тенчева и не може и на снимка да я гледа. Няма вина жената, но какво да се прави – настъпиш ли ги за пари, повечето хора са готови на всичко“, коментират запознати по случая източници.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Мега скандал: Миглена Ангелова разкри защо ненавижда Ирина Тенчева! (истината ще ви разтърси)”

  1. в

    сеп. 27. 2016

    Старата брантия също дължи пари. Да си затваря лайняната уста!

Добавете коментар