Ники Михайлов си върна старата любовница (Виж с коя пак мачка чаршафите)

Ники Михайлов си върна старата любовница (Виж с коя пак мачка чаршафите)
5 (100%) 3 votes

Ники Михайлов се върна при новата си стара любовница

Ники Михайлов дълго време беше сингъл, но сега вероятно си има нова тръпка. Националният вратар си пусна провокативен кадър в социалната мрежа и коментарите не закъсняха.

Там синът на Боби Михайлов се е снимал на маса, като на скута му се мъдри женски крак, обут в екстравагантна обувка. Но наблюдателните онлайн потребители веднага заподозряха коя е жената на скрития кадър. Според тях това е крака на Николета Лозанова. Водещата на „Папараци” бе разпозната по обувките, но футболиста не даде повече информация за новото си гадже.

Мнението коя мадамата до бившия на Алисия са противоречиви. Едни подозират, че плеймейтката и вратаря са се събрали отново, докато други не вярват това да се случи. Те се базират на думите на бившата съпруга на Валери Божинов, която многократно е подчертавала, че Ники Михайлов за нея вече е затворена страница и тя няма никакво намерение да се обръща назад.

Все пак предложенията са петдесет на петдесет. Други доказателства за възродената страст между Ники Михайлов и Николета Лозанова липсват, но щекотливите въпроси остават.

Националният вратар и НиЛо бяха гаджета преди години. След което тя измести Алисия от сърцето на мъжа й Валери Божинов и се омъжи за него. От брака си с плеймейтката той има дъщеря Никол, а преди това певицата го дари със син.

После поп фолк дивата и Ники също станаха гаджета за няколко години, но двамата се разделиха. Връзката на вратаря и моделката също не бе гладка. Ники Михайлов и Николета са събираха и разделяха, докато накрая всеки тръгна по своя път. Но според последните клюки двамата пак са заедно.

Ники Михайлов си върна старата любов

Ники Михайлов си върна старата любов

След снимките по телевизионното си предаване, Лозанова отишла на гости на Ники в Турция, където той пази вратата на турския тим „Мерсин”. Двамата изкарали невероятен уикенд в луксозния курорт в Бодрум.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар