Наталия Симеонова в несвяст: Ето какво й сервираха от Би Ти Ви! (Водещата не може да повярва)

Наталия Симеонова в несвяст: Ето какво й сервираха от Би Ти Ви! (Водещата не може да повярва)
4.5 (90%) 4 votes

Наталия Симеонова не може да повярва на това, което й се случва

Наталия Симеонова е в тежка депресия! Любимата водеща не очакваше подобно отношение от шефовете на Би Ти Ви. Феята на доброто вярваше, че тази есен отново ще се появи на екран, но вероятността това няма да се случи. Русата предвестница на любовта и добротата очакваше, че ще бъде поканена за водеща на ново, също рейтингово предаване, както го правеше и досега. Но нещата вероятно няма как да се случат.

Наталия Симеонова няма да води свое собствено предаване, разкриха източници близки до кухнята на медията. Вестта за това буквално съсипало блондинката.

Наталия Симеонова няма да бъде топ водещата на новото предаване, което стартира от есента по Би Ти Ви. Шефовете на телевизията я поканили да води пилотното издание на новия телевизионен проект , озаглавен „Обичам те! Благодаря ти! Извинявай”.

Като първи гост в студиото била поканена обичаната от народа супер треньорка Нешка Робева. Идеята на организаторите била всеки един епизод да бъде водено от различни известни телевизионери, като бъдат канени за гости не по-малко познати светски личности.

Затова Наталия Симеонова щяла да се появи само един път на екран, като след това ще я сменят останалите хора от нейния бранш. Предаването ще се прави в напълно различна, неизвестна досега концепция и заради това нещата няма да бъдат по познатия модел. Идеята не била добра за водещата на „Предай нататък”.

Тя все още скърбяла, че това издание било захвърлено завинаги в нафталина, а то носело само ползи и позитивизъм на хората, депресирала се водещата. Наталия обаче се надявала и този път бившия й съпруг да й подаде отново ръка.

Няаталия Симеонова е бясна на Би Ти Ви

Няаталия Симеонова е бясна на Би Ти Ви

И да бъде измислена такава концепция на телевизионен формат, където тя да се разгърне в пълна сила и да покаже невероятната си енергия за сътворяване на доброто.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар