Бомба: Футболен национал втрещи със скандално интимно разкритие за Жоро Илиев! (още подробности)

Бомба: Футболен национал втрещи със скандално интимно разкритие за Жоро Илиев! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Разкритията за Жоро Илиев продължават да се множат, дори години след смъртта му!

Бивш футболен национал потресе всички с разкритията си за Жоро Илиев. Макар че от смъртта му изминаха години, шефът на ВИС-2 Георги Илиев продължава да бъде една от най-обсъжданите персони в държавата.

За него сега проговори и футболистът Светослав Бърканичков, който взе участие и във формата „Сървайвър“. Бърканичков хвърли бомбата с признанието, че е играл голо хоро с Жоро Илиев в доста интимна обстановка.

Жоро Илиев

Светослав Бърканичков разкри неподозирани тайни от миналото на покойния шеф на ВИС-2 Жоро Илиев

Това се случило в Пловдив, когато Главния бил основен спонсор на отбора „Локомотив“. След спечелването на единствената в историята на „Локо“ шампионска титла, Главния и всички около него били така разпалени, че моментално отишли да полеят купата в най-скъпия тогава хотел „Тримонциум“.

Жоро Илиев дори платил шестцифрена сума на Слави Трифонов, за да дойде там и да забавлява гостите. Точно тогава се разиграло и това прословуто голо хоро, разкрива Светослав Бърканичков.

Георги Илиев обожавал песента „Имала майка едно ми чедо“ и си я поръчвал поне двадесет пъти. Започнал да играе хорото, но изведнъж му хрумнало да сваля дрехите си, завладян от твърде силни емоции.

„Настани се на дансинга чисто гол, а след него започнаха да се събличат и други. Първият, който го последва, беше Едуард Ераносян, треньорът на „Локомотив“. В един момент вече беше трудно да видиш облечен човек от бандата на Главния“, разказва Бърканичков.

Колкото до алкохола, няма смисъл да го споменаваме. Ясно е като бял ден, че марковото уиски се е леело навсякъде, а здравите момчета буквално се поливали с него, допълва екс футболният ни национал.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар