Нещо ужасно сполетя Мис Хасково след скандалния конкурс!

0

След скандала, който се разрази около конкурса Мис Хасково, не победителката от него, а друга красавица опра пешкира.

Тазгодишният местен конкурс за красота Мис Хасково се превърна в национален скандал, след като в интернет пространството изтекоха клипчета от него, документираща, че е протекъл по-скоро като кастинг за леки жени с непристойно поведение. Все пак отзвукът дойде след неговото провеждане и титулуването на победителката, което доведе до отнемането на короната на легитимната миска на града, научи kliuki.bg.

Победителките от официалния конкурс, начело с Илина
Победителките от официалния конкурс, начело с Илина

Официалният конкурс Мис Хасково, който е част от регионалните кастинги за Мис България, се проведе през май месец и бе спечелен от Илина Цветкова. Именно тя трябваше да представи града на националния конкурс тази година, но една нейна необмислена постъпка й струва титлата.

Оказва се, че Илина е присъствала на нелегитимната надпревара за Мис Хасково този месец, която мнозина сравниха с нискокачествена продукция за възрастни. В нея участваха само осем кандидатки. коя от коя по-разкрепостени, но най се оказа Мирослава Николова. Нейната колежка по корона Илина се качила на сцената да я поздрави и дори символично поставила своята корона на нейната глава.

С тази своя постъпка Цветкова е уронила престижа на националния конкурс, категорични са организаторите, които се разграничават от пошлата надпревара преди дни. За наказание, короната на Илина е отнета и на нейно място на Мис България ще се яви първата й подгласничка Мария Димитрова. А победителката на втория конкурс, организиран незнайно от кого и с каква цел, си остава с кофти славата като награда, пише blitz.bg.

Само преди дни хасковлии скочиха на бунт срещу скандалния конкурс, проведен в заведение в града, който е преминал предимно в предизвикателни танци и открито цинично поведение и на и без това малобройните участнички. Появиха се коментари, че Мис Хасково в нелегитимната си версия всъщност не е толкова конкурс за красота, отколкото надпревара за кандидатки за практикуване на най-древната професия, които са били подбирани от представители на подземния свят.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.