Любовен триъгълник: Виж мръсотията, която Глория спретнала на Явор Бахаров и Луиза! (скандални подробности)

Любовен триъгълник: Виж мръсотията, която Глория спретнала на Явор Бахаров и Луиза! (скандални подробности)
5 (100%) 2 votes

Глория Петкова далеч не е толкова мила, за колкото се представя!

Недотам известната за българите красавица Глория Петкова се превръща в едно от знаковите лица на Вип Брадър. Снощи тя парализира зрители и съквартиранти като изпадна в жестока нервна криза и грабна огромен кухненски нож, за ужас на останалите в Къщата.

Оказа се, че подобно поведение е не само типично за манекенката, но и от нея може да се очаква много повече. Глория Петкова не е била само старо гадже на Явор Бахаров, гръмнаха с разкрития близки до нея източници. Тя направила всичко по силите си, за да го раздели с голямата му любов Луиза Григорова.

Глория Петкова

Глория Петкова направила всичко, само и само да раздели завинаги Явор Бахаров от Луиза Григорова

Когато се запознава с Явор Бахаров, Глория Петкова е работела като барманка в столично заведение, а паралелно с това е била и менекен към агенцията на майката на Луиза Григорова. Разбрала, че Явор и Луиза са се скарали и са преустановили временно отношенията си, Глория дала всичко от себе си, за да може двамата никога да не се съберат отново.

„Тя се конкурираше с Луиза във всичко – в любовта, в работата, в живота. Дори опита да пробие в киното и да я засенчи като актриса. Не й се получи, но за известен период от време действително вгорчи яко дните на Григорова. Ударът с Явор Бахаров обаче беше най-брутален, защото двамата още се обичаха и можеха да намерят път обратно един към друг“, разказват запознати.

В момента Бахаров и Петкова дори не се поглеждат в шоуто, но техни познати са убедени, че е само въпрос на време старите страсти и напрежението помежду им да ескалира. Но не, за да се отдадат на бурни ласки, а по-скоро да си издерат очите.

А това със сигурност ще вдигне рейтинга на формата до небето.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар