Близките на Роро Кавалджиев отвратени: Това, което е крил с години, ги погнуси! (истината ще ви шокира)

Близките на Роро Кавалджиев отвратени: Това, което е крил с години, ги погнуси! (истината ще ви шокира)
5 (100%) 3 votes

Роро Кавалджиев посрами близките си хора с това мръсно разкритие за себе си!

Влизането в Къщата на Вип Брадър е на път да се окаже най-голямата грешка за сина на големия Вили Кавалджиев – Роро Кавалджиев. Защото именно присъствието му в риалити формата отвори устите на близки до него хора, които разкриха позорната му тайна.

Оказа се, че Роро Кавалджиев е крил с години факта, че се мята и на двата бряга – сещате се за какво точно иде реч, нали?! Самият той оповести публично като влизаше в Къщата, че си има приятелка, но пък е отворен за доста други лудории. Явно в това число спадат и заигравките му с мъже.

Роро Кавалджиев

Роро Кавалджиев се оказа почитател и на двата пола, макар че твърди да има сериозна приятелка в момента

Роро Кавалджиев призна на Алек Сандър в Къщата, че няма какво да се правят на интересни и да се преструват един пред друг, тъй като са заедно в „един гювеч“. Тук именно той визирал забежките и на двамата по силния пол, както и множеството пъти, в които си устройвали купони по мерак.

Алек Сандър е известен с честото си отскачане до популярен из средите на хората със смутена ориентация нощен клуб, в който се събирали най-видните представители на тези среди у нас.

А известният драг куин в България Дженифър Бенедикшън пък призна в интернет, че е много доволен от представянето на своите среди във Вип Брадър, визирайки именно Роро Кавалджиев.

„Ако Алек се мята нон-стоп по подобни клубове, то Роро се притеснява малко и предпочита да си общува с тези индивиди чрез интернет сайтове. Причината най-вероятно е тази, че се притеснява от визията си, защото не е красавец. Затова си намира занимавките в нета като си уреждат срещи през нощите“, коментират из светските среди на столицата.

Интересно е дали самият Роро би потвърдил или отрекъл тази информация.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар