Слави Трифонов готви трус в държавата с това свое скандално решение!

Слави Трифонов готви трус в държавата с това свое скандално решение!
5 (100%) 1 vote

Напук на твърденията си, че няма да влиза в политиката, Слави Трифонов участва в задкулисни действия, които навеждат именно на тези мисли.

Преди броени дни Слави Трифонов организира тайна среща в луксозния си апартамент в София, на която събра партийни експерти. Пред тях шоуменът е обявил намеренията си да влезе в политиката, но не директно, а постепенно, незабележимо, но трайно и с поглед към управлението, разбра kliuki.bg.

Слави Трифонов готви изненади на политическия фронт

Слави Трифонов готви изненади на политическия фронт

Дългияте завил категорично, но под секрет, че основната цел на концертът му на 29 октомври не е да забавлява народа, а да го привлече на своя страна за бъдещи политически проекти, ситуирани в опозицията. Именно това събитието, което вероятно ще се трансформира в агитация и протест срещу управляващите, ще даде своеобразен старт на политическия проект на Слави Трифонов, на който отсега социолозите дават поне 3% на парламентарни избори.

Явно водещият е доста наясно, че при протестърти парите са движеща сила и той лесно ще успее да ги привлече на своя страна и след това да ги нахъса срещу управляващите и да ги убеди в правотата на своите идеи, докато те търсят своя нов лидер.

Идеята на Слави Трифонов е да създаде собствени структури в областните градове в България, които да разпространяват и подкрепят идеята му. Разбира се, това е скъпо удоволствие, зад което се смята, че стои финансовият гръб на банкера Цветан Василев. Това твърдение се подкрепя и от факта, че самият бивш шеф на КТБ бе заявил в свое интервю, че би се върна у нас, ако има ново управление, за което той явно ще лобира, пише blitz.bg.

Слави Трифонов засега разчита предимно на популизъм и гръмки обещания, както и повечето кандидати за власт, но ако наистина иска да постигне успех в новото си начинание, трябва да предприеме нова стратегия, защото вече подобни гръмки слова са с изтощена ефективност и биха го довели до крах.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар