Мерзост: Цвети Стоянова остава без пенсия, взеха й всичко! (близките плачат, това ще я довърши)

Мерзост: Цвети Стоянова остава без пенсия, взеха й всичко! (близките плачат, това ще я довърши)
5 (100%) 3 votes

Цвети Стоянова получи възможно най-бруталния удар и унижение, България е в шок!

Златното момиче Цвети Стоянова, която живее втори живот като по чудо, беше тотално смачкана от държавата. Цяла България се разтресе след новината, че Цветелина Стоянова остава категорично без полагаемата й се пенсия от 1008 лева, каквато останалите й съотборнички ще получават до края на живота си всеки месец.

Кощунството срещу гимнастичката е обяснено нелепо с факта, че Цвети Стоянова не е участвала на Олимпиадата в Рио, откъдето ансамбълът се върна с бронзов медал. Това ще рече, че всички останали ще взимат полагаемите им се за дългогодишния труд пенсии от 1008 лева, докато Цвети ще остане с пръст в уста.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова е оставена без пенсия, отнеха й всичко!

Близките на златното ни момиче са в тотален шок, но не толкова заради самите пари, колкото за това, че гаврата с Цветелина може да разбие напълно и без това крехката й психика.

А голямата Нешка Робева заяви, че е потресена от този абсурден акт и е категорична, че Стоянова заслужава всичко, което се полага на останалите.

Припомняме, че Цвети Стоянова посегна на живота си, скачайки от шестия етаж на блока си в столицата. Месеци наред тя се бори за оцеляване в Пирогов като лекарите я подложиха на множество рискови операции.

И сега, когато лошото най-после мина, момичета бе застигнато от това мерзко отношение. „Това, което правят с Цвети, е престъпление. Убиват момичето, как не го разбират. Срам! Срам и позор за цяла България, ако тази несправедливост не бъде поправена“, бунтуват се близки до гимнастичката.

Оказа се, че момичетата от ансамбъла ще си разделят точно по 675 хиляди лева, а щабът на треньорите по 236 250 лева. Цветелина Стоянова обаче не присъства в този списък. Как е възможно това?!

Всички се молят тази брутална несправедливост да бъде поправена дано не доведе до нещо наистина страшно за крехкото създание.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар