Ужас: Деси Цонева и Жана Бергендорф се хванаха за косите? (Истинска ли e драмата на певицата)

Ужас: Деси Цонева и Жана Бергендорф се хванаха за косите? (Истинска ли e драмата на певицата)
5 (100%) 3 votes

Деси Цонева и Жана Бергендорф се хванаха за косите

Деси Цонева и Жана Бергендорф подпалиха фитила в Къщата на ВИП Брадър. Двете влезнаха в шоуто като приятелки, но няколко дни по-късно станаха непримирими врагове. Ябълката на раздора се оказа много дребна, но войната помежду им продължава.

Жана Бергендорф изригна срещу внучката на Коста Цонев заради това, че я обвинила, че е псувала на майка. Причината бе една въображаема бълха, която ексцентричният Алекс Сандър започна да търси в спалното, като му помагаше и Деси Цонева.

„Ти си една лъжкиня и аз не искам повече да разговарям с теб. То бива селски истории, но това надмина всякакви граници. Тя каза пред всички, че съм я напсувала на майка.Не вярвам на такива хора, много са ме предавали. Бих й простила, ако ми се извини пред всички”, яростно се закани певицата.

Тя дори разказа сърцераздерателна история как майка й я изоставила в сиропиталище. И на всичкото отгоре я биела жестоко, като позволявала и на своите любовници да я малтретират зверски. Заради това избягала и на 12 години до 18-те си години живяла в сиропиталище. И все пак е благодарна на майка си, защото я направила корава и смело да следва пътя си.

Единствено кака Лара не повярва на историята й и заяви, че това е добре изигран трик. Устатата Миглена Ангелова пък й повярва, като съжали Жана за преживения ужас. Фолкаджийката Рени не коментира думите на Жана, но застана втрещена от споделеното.

„Майката на Жана Бергендорф написа във Фейсбук, че това, което казала Жана за нея и за детството й не е вярно. Тя се грижела за нея и брат й. Жана никога не била в сиропиталище и не е отглеждана от баба си”, заяви сензационно журналиста Антон Стефанов в студиото на Гала „На кафе”.
Останалите коментатори определиха поведението на певицата като шизофренно и емоционално лабилно.

Някои заподозряха, че се облича и говори така, за да копира тежкото детство на световните звезди. Маги Желязкова заподозря пък, че сълзите и девата й ярост се дължи на липсата на забранените вещества, с които е свикнала навън.

Жана Бергендорф и Деси Цонева са непримирими врагове

Жана Бергендорф и Деси Цонева са непримирими врагове

„Не й вярвам, та непрекъснато лъже и съчинява истории. Няма емоции, не плаче, а само играе. Голям инат е. Тя е лицемерка. Не обичам фалшивите хора”, поряза Жана Бергендорф и дъщерята на Митко Цонев.
.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ужас: Деси Цонева и Жана Бергендорф се хванаха за косите? (Истинска ли e драмата на певицата)”

  1. Zlatena

    сеп. 21. 2016

    Десислава Цонева и Глория Петкова се надушиха щото и двете са подмолни лъжливи и лицемерни но обичат да крадът чужди мъже които не са техни.

Добавете коментар