Ива Софиянска разтърси всички с истина за брака си! (изповедта й шокира мнозина)

Ива Софиянска разтърси всички с истина за брака си! (изповедта й шокира мнозина)
5 (100%) 3 votes

Ива Софиянска рядко е говорила за личния си живот, но днес реши да повдигне завесата!

Щерката на бившия кмет на столицата Стефан Софиянски – красивата Ива Софиянска отдавна не беше заставала пред медиите. Още по-малко, за да говори за личния си живот и брака си с Антон Божков.

Днес обаче тя реши да повдигне завесата като даде интервю за известно столично списание. То беше по повод на завръщането на Ива Софиянска в ефир. Тя ще води своя собствена рубрика в предаването на Нова телевизия „Събуди се“.

Ива Софиянска

Ива Софиянска затвори устите на завистниците с истината за брака си

Чаровницата сподели, че работата по никакъв начин няма да попречи на отговорността й на майка и домакиня, тъй като семейството е най-важно за нея и тя умеела отлично да съчетава тези неща. Ива призна още, че с децата си Васил и Мая, се държи понякога доста строго, но ги обича с цялата си душа.

„Бабите, дядовците и лелите са затова да глезят малчуганите. Аз си имам своите правила, но пък извън тях ги оставям да се забавляват и да си играят на воля като всички нормални и щастливи деца“, разказва Ива Софиянска.

Снахата на Васил Божков обаче шокира мнозина с разкритието за брака си с Антон Божков. Припомняме, че злобари и завистници ден през ден „развеждаха“ младото семейство и създаваха измислени скандали помежду им.

Е, оказа се, че това не само не е истина, но Антон Божков е най-прекрасният съпруг и баща, за който Ива е можела да мечтае. „Той е невероятен, разкошен. Не бих могла да се справя без него нито ден. Толкова е отдаден на мен и децата, че благодаря на Бог всеки миг. Любовта ни е същата като в първия ден и единственото, което искам, е да имам поне още едно дете от него“, хвърли бомбата Ива Софиянска.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар