Рени в истерия: Тежка вест я застигна в Къщата, певицата в несвяст! (истината шокира съквартирантите)

Рени в истерия: Тежка вест я застигна в Къщата, певицата в несвяст! (истината шокира съквартирантите)
4.3 (86.67%) 6 votes

Рени не иска да повярва на ушите си и плаче като малко дете!

Рени Нобела, както й лепнаха прякора от издънките във Вип Брадър, не е на себе си и плаче с глас в Къщата. Никой обаче не е в състояние да й помогне след тежката новина, която научи. А именно, че любимият й Борис Пилософ чака трето дете, но… от друга.

Въпреки че Рени се разведе с Борис Пилософ и се върна с двамата си сина в България, тя още хранела чувства към доста по-младия от нея мъж. Той пък пет пари не давал за нея и дори официално оповестил връзката си с 30-годишната красавица Красимира.

Рени

Рени не е на себе си след вестта, че любимият й чака дете от друга жена

Борис и Красимира се влюбили преди цели две години като първоначално пазели чувствата си в тайна. Днес Красимира чака бебе и ще направи Борис татко за трети път. Истината обаче така разтърсила Рени, че последната място не можела да си намери, пише вестник „Уикенд“.

Близки до изпълнителката на сръбски песновки коментират, че това е нейното наказания и карма. „Замисли ли се Рени преди 15 години, когато тя лично открадна Борис от приятелката му. Която на всичко отгоре беше и бременна от него. Но не, на Рени и окото й не мигна. Напъха се в леглото му, а после и две деца му роди. Е, да види и тя сега, че всичко в този живот се връща и то с лихвите“, обилно я „хранят“ запознати.

Всъщност, през последните месеци от брака си с Борис, Рени била наясно с аферата му с Красимира, но вярвала, че това е просто една забежка, която ще отмине и всичко ще се върне по старо му.

„След толкова години брак да изневериш един път, както и да е – би могло да се прости. Но да направиш дете на друга, това вече е прекалено. Такова нещо не може да се преглътне“, плачела певицата, тотално съкрушена.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар