Извънредно: Екипът на Вип Брадър нахлу в Къщата! (виж какво се разиграва вътре + снимки)

Извънредно: Екипът на Вип Брадър нахлу в Къщата! (виж какво се разиграва вътре + снимки)
4.6 (92%) 5 votes

Екипът на Вип Брадър трябваше спешно да нахлуе в Къщата заради съквартирантите!

Вратите на Къщата на Вип Брадър бяха отворени по спешност и екипът нахлу вътре заедно с цял отряд. Съквартирантите бяха изненадани от неочакваната акция, но и останаха много доволни.

Защото се оказа, че Биг Брадър е взел присърце оплакванията им от… хапещи гадини. Цялата къща и дворът отвън са били напръскани против паразити, след като няколко човека ореваха орталъка, че са били налазени и изпохапани от странни насекоми.

Вип Брадър

В Къщата на Вип Брадър отвориха вратите и екипът нахлу – пази съквартирантите от хапещи гадинки

Предполага се, че става дума за бълхи или дървеници, които първо нападнаха нежния Алек Сандър. Припомняме, че той се събуди една сутрин с писък и показа жестокия обрив по ръката си на Деси Цонева.

Тя и Кака Лара започнаха да умуват какви са гадинките, които обитават Къщата заедно с тях, което пък доведе до жесток скандал и порой от обиди и „благословии“ от страна на все още спящата и насила разбудена Жана Бергендорф.

Е, очаква се, че след тази ожесточена акция срещу тварите, съквартирантите няма да имат повод за пререкания поне на тази тема. И Жанчето ще си доспива сладко-сладко.

Припомняме, че подобен проблем имаха и живеещите във Вип Брадър и миналата година, когато бяха принудени да отглеждат кокошки и магарета в двора си. Покрай животните, цялата постройка бе налазена от паразити, които докараха до лудост Моника Валериева и Светлана Василева.

За разлика от миналия сезон обаче, тази година скандалите и напрежението между участниците се очертават да бъдат много по-жестоки.

Акция по обезпаразитяване в Къщата

Акция по обезпаразитяване в Къщата

Щом първи дружки вече се хванаха за косите, то какво можем да очакваме от останалите, които все още запазват добрия тон, но видимо не се понасят.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Извънредно: Екипът на Вип Брадър нахлу в Къщата! (виж какво се разиграва вътре + снимки)”

  1. Zlatena

    сеп. 21. 2016

    Десислава Цонева и Глория Петкова се надушиха щото двете са подмолни лъжливи и лицемерни но обичат да крадът чужди мъже които не са техни

Добавете коментар