Животът на Ники Михайлов в Турция остави мнозина без думи, хейтърите го налазиха!

Животът на Ники Михайлов в Турция остави мнозина без думи, хейтърите го налазиха!
5 (100%) 1 vote

Ники Михайлов има сериозно основание да предпочете да играе в турския „Мерсин“, а животът си в съседката ни предпочита да пази в тайна.

От скоро Ники Михайлов отново смени местожителството си с крайбрежния град Мерсин, за които отбор отново играе с няколкомесечна пауза. Той успя да смае както треньорите си, така и съотборниците си, а и всичко свои дружки от футболните среди със стандарта на живот, който поддържа в Турция. Николай определено е свикнал да му е широко около врата и отново не изневерява на стила си, узна kliuki.bg.

Футболистът и личният му готвач

Футболистът и личният му готвач

Вратарят се е завърна в луксозното имение, което обитаваше при предишния си престой в страната. То така и си остана да го чака, незаето от друг, защото месечният му наем отказва мнозина, дори и колеги на Ники Михайлов. Незнайно как, но май не по заслуги, той е успял да си издейства третата по стойност заплата в клуба и дори играчи, които от години играят за него, му завиждат на царския живот.

Малката перука цака по близо 10 бона на месец, за да се чувства като истински господар. Наемът му е към 4-5 бона, а другите още толкова отиват за заплати на личния му готвач и икономката, които изпълняват всяка негова прищява, докато той се шири в просторната къща. Въпреки че живее сам, Ники Михайлов често си спретва безпаметни купони, заради които се е спрял на по-просторно жилище, пише retro.bg.

Футболистът се шири в пет спални, 4 бани, огромна кухня като в ресторант, а в просторния двор се радва на огромен басейн и овощна градина, за която, разбира се, не се грижи сам. Съседи са му само ВИП персони от турския елит и повечето още се чудят и маят кой е той и откъде има толкова пари за тази къща. На Ники Михайлов обаче му е все едно какво говорят за него и живее като за последно.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар