Ники Михайлов със заплаха за живота си! Как сам си вкара главата в торбата?

Ники Михайлов със заплаха за живота си! Как сам си вкара главата в торбата?
3.8 (75%) 4 votes

Ники Михайлов го е загазил сериозно и то заради жена!

Наскоро вратарят Ники Михайлов бе позорно зарязан от красавицата Анджелина Атанасова, която се прочу като плеймейтка, но сега пробива и в поп-фолк среди. Преди време се заговори, че двамата с футболиста са стартирали бурен романс, който видимо ще завърши още по-бурно, научи kliuki.bg.

Ники Михайлов май ще си изяде боя

Ники Михайлов май ще си изяде боя

Ники Михайлов, като виден ценител на женската красота, останал пленен от Анджелина още първия път, когато двамата се оказали в една и съща дискотека. Той побързал да й вземе телефона и скоро се видели, а не след дълго станали и интимни. От вратарят трудно може да се очаква да задържи едно момиче за по-дълго време, а и по всичко личало, че между него и изкусителната блондинка има просто силно привличане и страст, но не и любов.

И точно когато всички си мислели, че Мамин Ники ще зареже Анджелина и ще я замени с друга бръмчалка, настъпил неочакваният обрат. Вратарят бил здраво хлътнал по мацката и желанието й да се разделят му дошло като гръм от ясно небе. Не му се случва често да го зарязват, но след последния път, когато на мястото на плеймейтката бе Алисия, той станал особено чувствителен на тази тема.

Оказало се, че Анджелина не го е зарязала току-така, а е приключила коректно с него, за да го замени със скандалния политик Любомир Николов – Бентлито. Той също не успял да устои на чара й и изхвърлил като мръсно коте от дома си предишната си държанка Елена Кучкова, за да посрещне в него Атанасова, която му завъртяла главата за отрицателно време, пише hotarena.net.

Вратарят не искал да проумее, че е изхвърлен и бързо заменен и решил, че на всяка цена трябва да си върне Анджелина. За целта започнал да я залива с обаждания и съобщения, които обаче постигнали обратния ефект. Дори нещо повече – Ники Михайлов бил официално заплашен от Бентлито, че ако не спре да тормози неговото гадже, ще има неприятни последици за него и физическото му състояние.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар