Милен Цветков срази Петканов: Александра Богданска е оправдана!

Милен Цветков срази Петканов: Александра Богданска е оправдана!
4.6 (92%) 5 votes

Милен Цветков е реагирал по крайно шокиращ начин, след като е узнал за краха между дясната му ръка и гаджето му!

Даниел Петканов не е получил желаната подкрепа от своя началник и добър приятел Милен Цветков. Това стана ясно от разкритието, което направи 50-годишният журналист в своето предаване тази вечер, видя Kliuki.bg.

Оказва се, че тв водещият не признава изневярата като повод за една раздяла. Затова не е възприел положението на Лудия репортер като болка за умиране.

Милен Цветков разбира Богданска - бившата на Петканов

Милен Цветков разбира Богданска – бившата на Петканов

„Изневярата вече е такава отживелица, че никой не се разделя заради нея. Аз се опитвам да обясня на това младото момче Петканов някои неща, но то не вдява.“ – каза Милен Цветков в ефир.

Все пак телевизионерът е влязъл в положението на подчинения си, тъй като той вече не го пуска да се изявява пред камера. Даниел работи само зад кадър, както и като радиоводещ.

Говори се, че 31-годишният репортер се намирал в ужасно емоционално състояние. Той се опитвал да го прикрива с шеги и закачки, присъщи за него, но хората, които го познават добре, били наясно, че с него става нещо.

Наскоро Александра Богданска получи подкрепа в интервю на Кристина Патрашкова. Там нейна приятелка разказа как двамата с Петканов са се обичали, но после тя е обикнала италианеца от снимките.

Веднага обаче приятел на Лудия репортер написа във Facebook, че Сашка с пръста е излъгала всички, защото никога е нямала чувства към Даниел. Като доказателства в случая се привеждат изневяра не само с един мъж, а с няколко, както и видеа от тези изневери, които обаче не са били показани от журналиста.

Милен Цветков обаче тотално шокира своя по-млад приятел, подчинен и колега. Той на практика оправдава Александра Богданска, тъй като изневярата била отживелица за една раздяла.

Петканов обаче е бесен и неслучайно все още страда по Сашка. За това говорят и публикациите му в мрежата, които са доста нелепи. Наскоро той пусна снимка със списание Playboy, на която се плези.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар