Сълзите на Алекс Сърчаджиева разтърсиха ефира: Изповедта й ще ви разплаче! (още подробности)

Сълзите на Алекс Сърчаджиева разтърсиха ефира: Изповедта й ще ви разплаче! (още подробности)
4.3 (85.71%) 7 votes

Алекс Сърчаджиева беше гост в предаването на Нова телевизия и успя да разчувства всички!

Чаровната и весела Алекс Сърчаджиева не успя да разсмее зрителите в ефира тази сутрин, а по-скоро ги натъжи със сълзите си. Водещата на Вип Брадър плака в студиото на Нова телевизия след като водещите я накараха да си спомни за най-любимия си човек – майка си Пепа Николова.

Алекс Сърчаджиева беше помолена да разкаже някои свои спомени с Пепа Николова, както и да сподели пред зрителите отношенията на Пепа с любимия й днес Иван Ласкин. Оказа се, че голямата ни актриса не е имала много лични срещи с Ласкин, тъй като докато тя е била жива, двамата с Алекс не са имали сериозна връзка.

Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева разтърси водещите и зрителите

„Пепа обаче искаше да покани Иван да й гостува в някое от предаванията. Видях, че дори си беше записала името му в тефтера си, с бележката да го покани скоро. Жалко е, че така и не успя да го направи. Много ми липсва, тя е най-значимият човек за мен. Горда съм, че ми е майка и че съм благословена с годините, прекарани с нея. Надявам се, че днес и тя се гордее с мен“, каза Алекс Сърчаджиева, а сълзите потекоха по страните й.

За сила и опора, заедно с нея в студиото беше и Иван Ласкин. Тъкмо Иван помогнал на Александра да оцелее и да не се погуби след страшната загуба. Той призна, че това момиче е целият му свят и не иска да се отделя от нея дори и за секунда.

„Ама защо ме пипаш отдолу под масата сега?!“, закачливо подметна Иван Ласкин на Алекс, а тя най-после се усмихна. И му отговори: „Ами, защото те обичам, Иване!“.

Чувствата и искрената обич между двамата разчувстваха дори самите водещи, а коментарите на зрителите в мрежата са повече от позитивни и възторжени.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар