Официална премира на iPhone 7 в Apple shop и Tехномаркет

Официална премира на iPhone 7 в Apple shop и Tехномаркет
5 (100%) 1 vote

В деня на премиера Apple shop в магазин Техномаркет отваря врати 2 часа по-рано. Очакваме ви от 8:00 часа на бул. Цариградско шосе No 92. Бъдете сред първите, които ще се докоснат и видят на живо най-новото бижу на Apple.

На 23 септември е официалната премиера на новия iPhone7 в единствения Apple shop за България в магазин Техномаркет на бул. Цариградско шосе No 92.

Като официален партньор на Apple за България, Техномаркет ще посрещне своите клиенти още в 08:00 часа сутринта. Така всички фенове на марката Apple ще имат възможността да са сред първите, които ще видят, пробват и купят дългоочаквания iPhone7.

А най-нетърпеливите фенове вече могат да направят своята предварителна поръчка на сайта на компанията – http://www.technomarket.bg/iphone-7

Ще се предлагат във вече познатите цветове черен, сребърен, златен, розово злато и новия цвят – черен лак. Цените на новото поколение iPhone в Техномаркет започват от 1 519 лв. за iPhone 7 с 32 GB вграден памет и стигат до 1 959 лв. за iPhone 7 с 256GB вградена памет.

3

iPhone 7 – Ще се предлагат във вече познатите цветове черен, сребърен, златен, розово злато и новия цвят – черен лак.

iPhone 7 се доближава визуално до предходния модел iPhone 6S заради големината на екрана. От Apple са запазили същия размер на дисплея – 4.7 инчов. Новият дисплей е с 25 % по светъл от миналогодишния им телефон. Има добавена функция 3D Touch layer, която кара телефона леко да вибрира при натискане и задържане на екрана.

iPhone 7 и iPhone 7 Plus събират в себе си един приказен свят с двойна селфи камера и отлична оптична стабилизация. Различното при iPhone 7 Plus е, че разполага с две задни камери, които осигуряват двукратно оптично и 10-кратно дигитално увеличение.

Новите модели притежават най-бързо работещата батерия с най-дълъг живот в iPhone досега, ултрабърз безжичен интернет и са първите водо- и прахоустойчиви смартфони на компанията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар