Списание „Пийпъл“ гръмна: Брад Пит е чудовище, което трябва да бъде в затвора! (БРУТАЛНИ РАЗКРИТИЯ)

Списание „Пийпъл“ гръмна: Брад Пит е чудовище, което трябва да бъде в затвора! (БРУТАЛНИ РАЗКРИТИЯ)
4.6 (92%) 5 votes

Брад Пит получи кошмарен удар, този път от медиите!

Разпадът на Бранджелина взриви цял свят, но мнозина са онези, които винят най-вече мъжката половина от този брак. Именно това направи и списание „Пийпъл“, което излезе с брутални разкрития за Брад Пит, научи Kliuki.bg.

Според изданието, актьорът сам е предизвикал развода си, тъй като през последните години се е държал арогантно и много грубо със собствените си деца. Той постоянно ги тормозел вербално, а едно от тях дори биел.

Брад Пит си е изпросил развода с Анджелина Джоли

Брад Пит си е изпросил развода с Анджелина Джоли

В САЩ се прави заключение, че въпросното дете е първородното на Анджи и Брад – Шайло. Отдавна се говори, че Пит не одобрявал начина на поведение и обличане на дъщеря си. Намирал всичко у нея за твърде мъжествено и се опасявал, че един ден тя ще застане на другия бряг.

Когато не успял да промени щерка си с добро, Брад Пит опитал с лошо. Това се случвало в присъпите му на пиянство, които от 2 години насам били твърде чести.

Интересното е, че точно преди 2 години се стигна до официален брак между Анджелина Джоли и Брат Пит. Това накланя везните към тезата, че може би нещо в него се е пречупило заради сватбата.

„Той заслужава да бъде в затвора, защото действията му към децата му са били недопустими, направо чудовищни.“ – пишат в „Пийпъл“.

Предполага се, че именно този вербален и физически тормоз на пияния Брад Пит е станал причина Анджи да му бие шута.

В последната година актьорът имал и други провинения. Той не спирал да изневерява на жена си пред очите ѝ. Анджелина Джоли все пак му прощавала тези грехове, тъй като и самата тя понякога си лягала с другиго, но когато осъзнала, че съпругът ѝ е и лош баща, чашата преляла.

В момента Брад Пит е разследван от полицията. Ако бъде доказано, че е постъпвал жестоко с децата си, актьорът може да си има големи проблеми със закона в Съединените щати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Списание „Пийпъл“ гръмна: Брад Пит е чудовище, което трябва да бъде в затвора! (БРУТАЛНИ РАЗКРИТИЯ)”

  1. Братът на Брат

    сеп. 23. 2016

    Защото шамаросвал обратната си дъщеря… С луда жена като Анджи, твои и чужди деца, които не смееш да възпитаваш, със залязваща кариера… Горкия Брад

Добавете коментар