Грандиозна измама на „ВИП Брадър“: Рени Нобела разкри „престъпната“ схема!

Грандиозна измама на „ВИП Брадър“: Рени Нобела разкри „престъпната“ схема!
4.6 (92%) 5 votes

„ВИП Брадър“ отново крои пошли планове спрямо зрителите! Разбра се предварително чия глава ще падне на Елиминациите!

Певицата Рени вече стана за смях веднъж, но това не ѝ беше достатъчно, защото тази вечер в излъчената серия на „ВИП Брадър“ се видя как тя се изпуска жестоко относно предстоящите Елиминации, видя Kliuki.bg.

Фолк дивата набеди за следвашия отпадащ Кака Лили. Докато всички критикуваха бившата тв водеща за провала на мисията, Рени Нобела каза, че и без това Лили ще напусне скоро.

Рени Нобела сътвори поредната си издънка, за ужас на "ВИП Брадър"

Рени Нобела сътвори поредната си издънка, за ужас на цялото шоу „ВИП Брадър“

Така стана ясно, че от „ВИП Брадър“ отново са заложили на сигурното и пак си имат график, според който вадят участниците. Това е практика, която от самото начало на предаването е обсъждана, че се прилага.

Самата Рени пък опита да бъде съпричастна към останалите и към шоуто, но това, което направи, е да стане за смях за втори път.

Припомняме, че още в самото начало певицата разсмя всички с твърдението, че Вальо Михов има Нобелова награда. Заради този момент тя си спечели прозвището Рени Нобела.

Лили Вучкова е най-вероятният напускащ утре, така или иначе. Твърде много станаха онези от Съквартирантите, които не я харесват. Причината е, че най-възрастната дама в Къщата не желае да изпълнява сляпо волята на Биг Брадър.

Редът на напускащите винаги е бил доста обсъждана тема от зрителите. Мнозина не се съгласяват на уж вота на хората, но досега никой не се е ровил в достоверността му.

През миналия сезон се стигна дори дотам, че ден преди финала в „Уикипедия“ се появи името на Джино Бианкалана като шампион, което и стана след това.

Рени и Кака Лили изпаднаха в конфликт заради мисията и безспорно певицата би била от щастливците, ако тв водещата си тръгне. Дори мнозина упрекнаха Нобела за думите ѝ, с които призовава Лили да напусне Къщата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар