Симона Загорова получи удар, който я съсипа!

Симона Загорова получи удар, който я съсипа!
5 (100%) 4 votes

Симона Загорова бе унизена по един много жесток начин!

Дъщерята на Глория записа ново парче, което обещава да стане много голям хит. Дори и в този звезден миг обаче Симона Загорова получи унизителен удар от попфолк аудиторията, научи Kliuki.bg.

Много от хората считат, че в „Моето момче“ по-голямата част от песента я изпълнява Глория. На моменти наистина се чува прекалено добре примата.

Тя действително е била беквокал в проекта, но мнозина смятат, че е помогнала на щерка си с някои от тоновете, които девойката не е могла да вземе.

Симона Загорова започна своята музикална кариера, но на каква цена?

Симона Загорова започна своята музикална кариера, но на каква цена?

„Сякаш направо пее Глория и може би наистина е тя. Чак такава прилика в гласовете им ме съмнява. Майката е направила песента на дъщерята.“ – пише форумник.

Това е първият самостоятелен видеоклип на Симона Загорова. Досега тя е имала или парчета без видео към тях, или дуети с Глория, които са били заснемани.

Прави впечатление, че Мони иска да се разграничи от чалгата. Въпреки че също е към компания „Пайнер“, нейният стил е по-скоро в областта на попа и джаза.

Това не е случайно, тъй като именно това е учила Симона в гимназията. Чаровницата завърши музикална паралелка с такава насоченост в пеенето.

Майка ѝ отдавна твърди, че от Мони няма да стане чалга фурия, защото я влече друго в музиката. Затова младото момиче е успяло да защити позицията си и да направи песен с мотиви, различни от попфолка, въпреки че парчето върви по „Планета ТВ“.

Дали обаче заслугата на Глория не е по-голяма от тази на Симона в песента? Този въпрос се обсъжда широко в интернет пространството.

Самата прима също записа два нови сингала с видеоклип към тях. Прави впечатление, че и трите парчета са със сходни видеа и един и същ музикален състав. Това говори за пестене на средства от страна на Глория, тъй като знаем, че изпълнителите сами си плащат за проектите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар