Скандал: Уволнението на Иво Танев втрещи всички!

Скандал: Уволнението на Иво Танев втрещи всички!
5 (100%) 3 votes

Иво Танев бе изхвърлен от сутрешното предаване на Нова ТВ!

Шоуменът и бивш брадър Иво Танев вече не коментира „ВИП Брадър“ в „На кафе“, което предизвика доста полемики. Оказва се, че той е бил уволнен от предаването, разкриват източници, близки до телевизията.

Иво си навлякъл гнева на екипа с острите си реплики за Съквартирантите. Освен това се говори, че зад кадър той не се разбирал с нито един от останалите коментатори – Антон Стефанов и Маги Желязкова.

Иво Танев не бил в добри отношения и с водещата Гала, която все опитвала да оневини хората в Къщата, което не му харесвало, научи Kliuki.bg.

Иво Танев бе уволнен от "На кафе"

Иво Танев бе уволнен от „На кафе“

Решението за отстраняването му обаче дошло от продуцента Тара, която получила няколко оплаквания от него и това я принудило да му бие шута.

Според някои слухове, Иво вбесил шефа си в „На кафе“ с историята за него и Миглена Ангелова. Въпреки че отрече да е имал връзка с тв водещата, за всички стана ясно, че между тях не е имало само приятелство. Шоуменът се изчерви и започна да се подсмихва.

Това ядосало продуцента, тъй като било счетено като злепоставяне на един от Съквартирантите, при това умишлено. Все пак, ако Иво и Миглена са били интимни, това няма как да не е било по време на брака му, защото той е женен от съвсем млад.

Така Иво Танев остана без един немалък седмичен хонорар от Нова ТВ, който му идваше много добре. Финансовите му затруднения не са тайна. Той има бизнес отношения с доста ПР агенции, но това сякаш не му стига за охолен живот.

Иво стана известен с острия си език още по време на миналия сезон на „ВИП Брадър“. Тогава направи на нищо Светлана Василева, без да има кой знае каква причина. Говори се, че се държи неуважително и със съпругата си. Този път обаче това му поведение получи наказание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар