Христо Сираков срина любовницата си Александра Богданска!

Христо Сираков срина любовницата си Александра Богданска!
5 (100%) 3 votes

Александра Богданска бе просто довършена, този път ударът не дойде от Даниел Петканов!

Христо Сираков се оказа един от кошмарите на Александра Богданска. Въпреки че допреди Сашка да бъде разкрита, Ицо 100-те манекенки е бил един от най-големите работодатели на хубавицата, след големия скандал с Даниел Петканов нещата са се променили, научи Kliuki.bg.

Сираков повече не желаел да има никакви ангажименти с Александра, тъй като тя влияела зле на имиджа му. Той я изключил от всичките си планове за проекти, които преди това ѝ бил обещал.

Христо Сираков довърши красивата Александра Богданска

Христо Сираков довърши красивата Александра Богданска

Бизнесменът дори не искал вече да си ляга с Богданска. Преди скандала той бил опитал и от тази наслада, както прави с всяка жена, която лансира, но в случая предпочел да запази реномето си и да стои далеч от бомбата, която избухна преди няколко седмици.

Всички останали влиятелни личности в България, с които Александра Богданска е имала професионални отношения преди, също я изключили от плановете си. Така Сашка останала без никакви източници на доходи в родината си, поради което вече обмисляла емигриране в чужбина.

В същото време Даниел Петканов правел всичко възможно бившата му изгора да не получи и едно предложение у нас. Той вкарал в употреба не само своите връзки, но и тези на Милен Цветков, за да съсипе тотално Сашка с пръста.

Припомняме, че Лудия репортер обяви някогашната си любима за жена, доставяща платени услуги на господа зад граница. Оказва се обаче, че и под носа му се е случвало това, тъй като Христо Сираков е бил видян хванат с нея под ръка по време на светско събитие.

Най-странното е как Александра Богданска се е съгласила да се появи публично с Ицо, макар и не в България, а на остров Сардиния. Според защитниците на Петканов, Сашка просто била готова на всичко за получаването на големи суми пари.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Христо Сираков срина любовницата си Александра Богданска!”

  1. Катрин

    сеп. 24. 2016

    И кой я игнорира? Ицо 100 те манекенки. Той ако прави деца наляво надясно и ги зарязва майките им да ги гледат, ако си ляга с всяка новоизлюпена манекенка за него може. Долна твар, грозник с лице дялкане с тесла. Тя била платена, ами ти бе, мухльо, ако не плащаш коя ще дойде при тебе?!

Добавете коментар