Пълен потрес: Брад Пит се връща при Дженифър Анистън

Пълен потрес: Брад Пит се връща при Дженифър Анистън
4.4 (88%) 5 votes

Брад Пит може отново да осъмне в прегръдките на първата си съпруга!

Дженифър Анистън също ще се развежда. Този слух обиколи целия свят и макар тя да го отрече, много от медиите в чужбина прогнозират, че актрисата ще поиска отново да прелъсти Брад Пит, научи Kliuki.bg.

Говори се, че Джъстин Теру е изневерил на Джен с бившата си приятелка. Звездата от „Приятели“ уж му простила, но след като узнала за развода на Анджелина и Брад, у нея връхлетели старите чуства към бившия ѝ съпруг.

Брад Пит не е забравил Дженифър Анистън

Брад Пит не е забравил Дженифър Анистън

В САЩ се обсъждат какви ли не версии за раздялата на най-красивата двойка в света. Като цяло преобладава мнението за множеството изневери на Брад Пит, както и за неговото строго отношение към децата им.

Доста усилено се говори обаче, че актьорът е потърсил Дженифър Анистън, за да я спечели отново. Двамата са били видяни на кафе още преди месеци, но тогава не стана известно дали е припламнала отново искрата помежду им.

Счита се, че Брад Пит съжалява жестоко, че е напуснал Джен. Сега му станало ясно, че актрисата с гръцки корени е била много повече за него, отколкото Анджелина Джоли.

„Той я напусна, но може би не спря да я обича. Джен ще стои вечно в сърцето му и един ден може пак да станат двойка.“ – пишат зад Океана.

Дженифър Анистън е омъжена повторно от година насам. Тя твърди, че Джъстин е истинската ѝ любов, но това беше преди да узнае за раздялата на Брад с Анджи.

Като основната причина за това, което се случи преди 11 години, се счита отказът на Джен да има деца. Тогава Брад я замени с далеч по-плодовитата Анджелина, която му роди цели три.

След предполагаемата изневяра на Теру, в Америка вече се говори, че известната като Рейчъл Грийн хубавица не умее да кара един мъж да ѝ бъде напълно верен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар