Алек Сандър взриви интернет: Жени, ти тъпа ли си? (Брутални разкрития на брадъра за Жени Калканджиева – ВИДЕО)

Алек Сандър взриви интернет: Жени, ти тъпа ли си? (Брутални разкрития на брадъра за Жени Калканджиева – ВИДЕО)
4.4 (87.5%) 8 votes

Алек Сандър, който снощи напусна „ВИП Брадър“, днес излезе със скандално видео, в което напада жестоко Жени Калканджиева!

Фотомоделът Алек Сандър буквално разби достойнството на Жени Калканджиева. Бившият вече брадър е останал бесен от думите на Мис България 1995 по негов адрес по време на лайфа снощи и затова реши да ѝ отмъсти, научи Kliuki.bg.

Припомняме, че Евгения заяви пред Ники Кънчев, че е важно звездите във „ВИП Брадър“ да са станали звезди в България, за да ги разпознава българският народ.

Това обаче е подразнило Алек Сандър, който се обидил на Жени, считайки че на практика тя го смята за излишен в Къщата.

Алек Сандър разби Жени Калканджиева

Алек Сандър разби Жени Калканджиева

Фотомоделът уронва престижа на Калканджиева във видеото, наричайки я с епитети като „тъпа“ и „проста“. Повод за това е неговият шок, че бившата манекенка не го е разпознала, въпреки че нейната агенция „Визаж“ има договор с него.

Оказва се, че преди няколко години именно фирмата на Жени Калканджиева е имала професионални отношения с Алек Сандър. Дори екипът на Евгения се е хвалил с успехите на бъдещия тогава брадър и си е правил реклама в чужбина чрез него.

„Толкова ли си проста и тъпа, и продрусана, че ти да не знаеш собствените ти хора и собствените ти манекени в агенцията с какво се занимават?“ – беснее Алек Сандър във видеото.

Той стига и доста по-далеч в нападките си. Композиторът твърди, че останалите в Къщата са му казали, че Жени смърка наркотици. Това го е правела дори пред собственото си дете.

По всичко личи, че Алек Сандър е очаквал най-голямата защита снощи от Евгения Калканджиева, тъй като с нея се познава отдавна и има трудови взаимоотношения. Бившата манекенка обаче го разочарова тотално.

Алек обявява в клипа, че от днес вече няма да работи по никакъв начин с агенция „Визаж“. Това по всяка вероятност ще удари по реномето на Жени, защото така тя губи един от най-известните си модели.

Вижте нагледно как Алек Сандър разби тотално Калканджиева!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Алек Сандър взриви интернет: Жени, ти тъпа ли си? (Брутални разкрития на брадъра за Жени Калканджиева – ВИДЕО)”

 1. Ema

  сеп. 28. 2016

  Chicago, Illinois – с българския сте скарана, ясно…но в Чикаго явно има някакъв нов правопис – „brAther“… и явно компютърът Ви печата грешно само определени букви… И поговорката и тя горката… грешно се е „напечатала“. Блажени са вярващите!

 2. Елина

  сеп. 28. 2016

  Красимира пак се е проявила, с дразнещата си криворазбрана учтивост, която е по-скоро неумение да схване същината на един дори и злободневен проблем и се плъзга по повърхността, като го замазва. Не знам нито Сано, нито Санита, но този е много грозен, какъв модел е

 3. kris

  сеп. 29. 2016

  Да…това е истина, печата правилно…
  препраща грешно понякога телефона ми
  ,когато се използват
  двете азбуки …
  На глуповати въпроси не отговарям…
  Злобата в България е толкова голяма.
  това е лош пример за подрастващото
  поколение…

Добавете коментар