Тотално изтрещя! Антония Петрова стана за смях по безумен начин (СНИМКА)

Тотално изтрещя! Антония Петрова стана за смях по безумен начин (СНИМКА)
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова се помисли за нещо велико и предизвика един куп подигравки!

Очевидно Антония Петрова се счита за българската Анджелина Джоли. Само така можем донякъде да си обясним факта, че Тоца се сравни с холивудската звезда по безумен начин, видя Kliuki.bg.

Мис България 2009 пусна колаж на нея и Бередин от едната страна и Брад Пит и Анджи от другата. По този начин Тони сравни своя развод с този на най-звездната двойка в света.

Разбира се, към нея веднага заваляха безброй критики. Те са породени главно заради високотго самочувствие, което Антония Петрова показва в случая.

„Как е възможно да се сравнява с Анджелина Джоли? Нито е актриса, нито пък участва в дейностите, в които Анджи участва. По нищо не си приличат двете. Върхът на наглостта е това сравнение.“ – пише форумник.

Както е известно, Тоца и Александър са в развод от около месец насам. Те не живеят заедно от началото на годината, а като причина за краха им се считат различията в техните виждания за бъдещето.

Руснакът вече е на години и иска да има деца, докато Антония Петрова все още не е готова за тази стъпка. В продължение на много време Бередин чакаше жена си, но явно вече търпението му е свършило.

При Брад и Анджелина причините за развода са съвсем различни. Двамата са двойка от 11 години, а имат брак от 2. Децата им са общо шест, макар и половината да са осиновени. Най-вероятният повод за раздялата им е изневяра, но се говори и за строго отношение на Пит към децата.

Сравнението на Антония Петрова е необяснимо, но то показва за пореден път, че тя се има за нещо повече от останалите в България. Въпреки че не работи от години, Тоца показва завидна увереност в себе си.

Вижте колажа, който предизвика смях и подигравки!

Антония Петрова мисли своя развод за съпоставим с този на Брад и Анджи

Антония Петрова мисли своя развод за съпоставим с този на Брад и Анджи


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Тотално изтрещя! Антония Петрова стана за смях по безумен начин (СНИМКА)”

  1. Ппп

    сеп. 25. 2016

    Май прави грешка

  2. ff

    сеп. 26. 2016

    И аз мисля, че прави грешка. Но тя си знае най-добре. Не съм й фенка, но с нейния руснак изглеждаха добре… изглеждаха щастливи заедно.

Добавете коментар