Антония Петрова с разкрития за развода си!

Антония Петрова с разкрития за развода си!
4 (80%) 2 votes

Антония Петрова открехна вратата за най-голямата раздяла в живота ѝ!

Мис България за 2009 година – Антония Петрова, проговори за пръв път за своя развод. Тоца разкри пред Кристина Патрашкова, че няма конкретна причина да поиска официална раздяла с Александър Бередин, узна Kliuki.bg.

„Аз съм човекът, който подаде молба за развод. Той още иска да сме заедно и се опитва да ме разубеди, но аз съм непреклонна. Категорично заявявам, че няма трети човек – нито от моя страна, нито от негова. Сигурна съм в него в това отношение.“ – каза Антония Петрова за предаването „Папараци“.

Антония Петрова проговори за развода си

Антония Петрова проговори за развода си

Тоца разкри още, че се развежда сега, но раздялата им на практика е дошла още преди почти две години. Оттогава двамата живеят разделени. Тя е в България, а той в Русия.

„От 2 години се издържам и оправям напълно сама. Не разчитам на никого и така ще е и занапред.“ – сподели блондинката.

Причина за развода ѝ няма, а просто нещата са се натрупвали с годините и в един миг тя е решила, че не е щастлива. Затова е излязла от брака с руснака.

„Навсякъде разводът се представя като нещо лошо, а всъщност аз сега съм много по-щастлива. Не е ли най-важното това?!“ – философства миската.

Тя загатна, че в момента се вижда с друг мъж, макар да не потвърди това. Според нейните думи, няма значение дали ще се вижда с богаташ или не.

„Нямам никакви материални претенции към Александър. В момента живея добре. Знам какво е и да имаш, и да нямаш, така че за мен това не е от значение.“ – разкри Антония Петрова.

Русокосата изкусителка прекара с руския бизнесмен цели 10 години. Двамата така и не си направиха бебе, но причината не е била физическа.

„Аз ще имам дете тогава, когато почувствам, че съм срещнала човека, от когото да имам. Александър не беше този човек.“ – смята Тоца.

Тя определя като основна своя грешка голяматая показност на брака ѝ. Затова се зарича следващата ѝ връзка да бъде доста по-потайна.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар