Исторически пробив! СЪС ЗЛАТО ОТ БРЮКСЕЛ MARY JANE VODKA Е В СВЕТОВНИЯ ТОП 3

Исторически пробив! СЪС ЗЛАТО ОТ БРЮКСЕЛ MARY JANE VODKA Е В СВЕТОВНИЯ ТОП 3
5 (100%) 1 vote

Mary Jane влезе в световния Топ 3, печелейки един от трите златни медала в глобалния конкурс Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles. http://www.spiritsselection.com/documents/PalmaresSpirit2016.pdf

Успехът няма аналог у нас и доказа, че водката заслужено зае мястото си при световните лидери сред високоалкохолните напитки. Нещо повече – с невероятното си качество Mary Jane Vodka не просто стана фаворит на международните съдии, но и изпревари всичките си именити международни конкуренти, коментираха членове на журито. Те бяха очаровани да научат, че невероятното й качество я превърна и в една от любимите водки на българските потребители. Не случайно т.г. те я оцениха като най-бързо растящата марка в обем, отбелязвайки ръст от над 21%.

hero-MJ

Основаният преди 17 години в сърцето на Европа Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles е най-влиятелната независима международна надпрева. Брюкселският форум е известен с изключително строгите си критерии и само най-качествените напитки са в състояние да се преборят за награда. Това е и единственият по рода си пътуващ конкурс, който тази година събра под един покрив в Мексико производители от 48 държави. Журито имаше тежката задача да избере най-добрите образци измежду 1200 проби в категориите водка, уиски, коняк, бренди, ром, джин, писко, грапа, байжиу и текила, като най-много напитки бяха изпратени от Франция, Мексико, Китай и Италия. Всички те бяха оценявани от 74 международни експерти, сред които търговци, инженери-технолози по спиртните напитки, преподаватели, изследователи, представители на браншови организации и специалисти по коктейли.

goldnMary Jane

Mary Jane Vodka се произвежда по уникална технология за трикратно пречистване със сребърни филтри. Това я прави мека, пивка и с превъзходни вкусови характеристики. През 2015 г. тя проби и на американския пазар, където високото й качество бе оценено със Златен медал от международния конкурс Los Angeles International Spirits Competition.“, коментираха от маркетинг-екипа на Mary Jane.

Резултатите от конкурса могат да се открият в следния линк: http://www.spiritsselection.com/documents/PalmaresSpirit2016.pdf

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар