Анджелина Джоли довършва Брад Пит с най-тежкото наказание!

Анджелина Джоли довършва Брад Пит с най-тежкото наказание!
5 (100%) 1 vote

Анджелина Джоли смята да срази Брад Пит след развода им!

Краят настъпи, но с него нещата не се нормализираха. Напротив, Анджелина Джоли има намерение да довърши Брад Пит по крайно жесток начин, научи Kliuki.bg.

Красивата актриса е категорична, че след като разводът ѝ бъде финализиран, тя ще замине с децата си за Сирия. Нещо, което разбива на пух и прах надеждите на бившия ѝ вече мъж да бъде с шестте си наследника занапред.

Анджи изобщо не се притеснявала, че децата няма да бъдат близо до баща си. Тя дори се радвала, защото не го намирала за адекватен спрямо малчуганите.

Анджелина Джоли довършва Брад Пит

Анджелина Джоли довършва Брад Пит

В Сирия Анджелина Джоли смятала да се отдаде на дейности, свързани с ООН. По този начин актриста имала намерението да замрази актьорската си кариера.

Брад Пит е решен да се бори за попечителство, но шансовете му са малки. Най-логичният изход от делото е децата да останат за постоянно при Анджи, а баща им да ги вижда само през уикендите.

Ако действително се стигне до подобна развръзка, това значи, че Брад ще трябва да пътува всяка седмица до Сирия, което би било невъзможно в периодите, в които снима нов филм.

Актьорът категорично отрича информациите, че е посягал някога на някое от децата си. Той отдава тези спекулации на адвокатите на Анджелина Джоли, които се опитвали да го изкарат чудовище, за да спечелят попечителството.

От доста време се говори, че Пит не е обичал осиновените си деца и се е съгласил да ги припознае само за да угоди на жена си. С годините, когато те растели, Брад започнал да се дразни все повече от присъствието им и това накарало Анджи да го разлюби.

Последната клюка в американската преса е, че актьорът е зашлевил силен шамар на най-големия си син – осиновения Мадокс, който опитал да защити майка си по време на полет в самолет.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар