Огромна трагедия: Жени Калканджиева почернена от загубата на най-скъпия си човек! (още подробности)

Огромна трагедия: Жени Калканджиева почернена от загубата на най-скъпия си човек! (още подробности)
5 (100%) 3 votes

Жени Калканджиева страда неистово от загубата на своята родителка!

Красавицата Жени Калканджиева е почернена и в несвяст от огромната трагедия, която я сполетя. Тя изгуби най-скъпия си човек в живота след сина си Жорко, а именно своята майка Елена.

Жени Калканджиева и Елена винаги са били изключително близки и са си споделяли всичко, това разкриха и близки до шестата по хубост в света източници. Дълго време Евгения се грижила за майка си, която страдала от ревматоиден артрит и постепенно изгубила зрението си.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева е смазана от огромната загуба, която я сполетя

Болестта я държала няколко години, но впоследствие настъпили и други усложнения, разказват приятели на Евгения Калканджиева. В момента до нея са синът й Жорко и блудният й съпруг Тачо, който в крайна сметка се стегнал в този кошмарен момент и решил поне веднъж да се покаже като мъж на място за половинката си.

Именно загубата на майка й е причината Жени Калканджиева да не присъства в живото студио на Ники Кънчев снощи, където обсъждаха поредните скандали и номинации във Вип Брадър.

Жени Калканджиева не успя да отвърне и на нападките на изгонения пръв от предаването Алек Сандър, който я нападна повече от брутално и дори я нарече друсарка. Тези думи и злобата на съквартиранта шокираха цяла България, тъй като досега не бяха известни скандали и разпри между него и Калканджиева.

„Разбрах за това последна, защото бях заета с погребението на майка си. Надявам се обаче думите на този човек да не достигнат до детето ми, чрез някоя злобна майка на негов съученик. Тъй като синът ми не знае и аз лично се старая да не узнае още дълго време какво означават някои думи от подобна реч“, написа Жени на стената си в социалната мрежа.

Ние от Kliuki.bg също поднасяме искрените си съболезнования на Жени Калканджиева за тежката й загуба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар