Мая Савова в несвяст от шока: Състоянието на Крум Савов се влошава! (истината разтърси близките му)

0

Крум Савов си изпати повече от зле след престоя си във „Фермата“!

Спортният журналист Крум Савов влезе във „Фермата“ като един от най-ярките и обещаващи участници, но излезе оттам напълно сломен. По-лошото е, че става дума не само за психиката, но и за физическото му здраве.

Крум Савов беше вторият изгонен от формата след като падна в тежка битка с по-младия от него Николай Давидов. А и нямаше как да бъде друго яче, когато дни преди двубоя, а и по време на самото състезание, водещият се е чувствал много зле.

Крум Савов
Мая Савова силно притеснена за състоянието на Крум Савов след „Фермата“

Съпругата му Мая Савова изпаднала в ступор като видяла в какво състояние се прибира любимият й мъж у дома. Крум Савов бил с непрестанни световъртежи, болки от остри шипове и общо неразположение. Според специалисти има голяма вероятност здравето му да се е влошило допълнително и от екстремните ситуации и напрежение във формата.

Припомняме, че там участниците трябва да живеят в буквално нечовешки мизерни условия при положение, че много от тях дори не са селски хора, а випове, свикнали на лукс и удобства. Като за капак всеки ден те имат и много чисто физически работни задължения, които да ги изцедят до капка.

Възрастта и болежките на Крум Савов си казаха думата и той просто рухна. Близки до семейството му коментират, че Мая Савова не спира да се обвинява защо изобщо е позволила на мъжа си да предприеме тази рискова стъпка и защо не е била по-настоятелна в искането си той да си остане у дома.

„Крум е все още млад човек. Ще се възстанови, но определено няма да стане бързо. Не може да сравняваш хора на неговите години с 20-25 години по-млади. Просто е невъзможно. Вероятно и той не биваше да се изсилва чак толкова, но пустият му инат го ръководи“, убедени са източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.