Шок: Отварят по спешност Къщата заради Деси Цонева! (това посещение разтърси всички, тя е в ступор)

Шок: Отварят по спешност Къщата заради Деси Цонева! (това посещение разтърси всички, тя е в ступор)
3.2 (63.33%) 6 votes

Деси Цонева спешно се нуждае от помощ, състоянието й е тревожно!

Щерката на големия журналист Митко Цонев – Деси Цонева вече две седмици силно тревожи съквартирантите във Вип Брадър. Както някои от тях сами признаха, състоянието й е плашещо, а неуравновесеността й се засилва с всеки изминал ден.

Оказа се, че първоначалната слабост към чашката на Деси Цонева отдавна вече надхвърля посочените от самата нея едно-две питиета на денонощие. Чаровната брюнетка си сипва пиене още от сутринта и не изпускала чашата до късни доби.

Деси Цонева

Деси Цонева прекалява с пиенето и спешно се нуждае от беседа с психолог. Срещата обаче се очертава доста буреносна

Снощи, по време на вторите номинации, Явор Бахаров се показа повече от безцеремонен като заяви пред всички, че това пиянство и крясъци на Деси Цонева не му понася и разстройва цялата атмосфера в Нови хан.

Близки до кухнята на медията разкриха шокиращото решение на екипа спешно да отвори вратите на Къщата и да вкара при Деси Цонева опитен психолог за начало. Това посещение, което ще се осъществи в рамките на ден или два, ще бъде изненадващо и дори ужасяващо за самоуверената Деси, но се предприема като крайна мярка.

„Ако Деси не спре да пие, пред нея има два варианта – или да направи някоя истинска поразия в шоуто и да изхвърчи от него като мръсно коте, или да се стигне до още по-лошото. А именно психическия и физически й срив. Не е нормално една млада жена като нея, при това с дете навън, да проявява подобни зависимости в ефир“, коментират запознати.

Те обаче са убедени, че след намесата на екипа и психолозите, щерката на Митко Цонев ще изпадне в предистерично състояние, тъй като по всяка вероятност няма да получи нужното разбиране от хората, с които дели един покрив. Особено що се отнася до явната й врагиня в Къщата – Жана Бергендорф.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар