Взрив: Камелия хвърли страшна бомба с това разкритие за нея и Цветин! (истината ще ви втрещи)

Взрив: Камелия хвърли страшна бомба с това разкритие за нея и Цветин! (истината ще ви втрещи)
4.3 (86.67%) 3 votes

Камелия отново реши да скандализира и смае всички, както само тя умее!

Позалязващата фолк дива Камелия открай време се опитва да компенсира славата и годините си със скандални снимки, видеа и изказвания. След кратък застой, в който сигурно релаксираше край морето с любимия си Цветин, певицата отново се върна и втрещи феновете си с поредното безумие.

Изпълнителката на „Луда по тебе“ шокира с признанието защо обича да ходи без дрехи у дома си и не търпи и конец по кожата си дори през зимата. Обяснението на Камелия е, че на това я научил самият Цветин, който й внушил, че така кожата на тялото може да диша и се запазва здрава, свежа и млада дълги години.

Камелия

Камелия най-сетне си призна защо ходи без дрехи, но размислите й втрещиха всички

Ти да видиш, биха казали милиони по света, които все още имат неблагоразумието да тормозят тялото си с инквизицията, наречена облекло.

„Камелия вече съвсем изперка. Но кого всъщност го интересува какво прави и как живее. Дали ходи с дрехи, или не, има ли гащи, или не, по колко пъти го прави с Цветин, или пък са станали въздържатели… Тези неща май отдавна вълнуват само нея и никой друг“, коментират в социалната мрежа потребители.

На Камелия обаче й дреме на шапката. Тя отдавна е заявила, че отказва да робува на чуждо мнение и че единственият човек, на когото позволява да я критикува и да й дава съвети, това е само Цветин.

„Като малка бях коренно различна – стеснително и срамежливо до крайност момиче. С годините обаче разбрах, че ако човек се води по акъла и претенциите на другите, в крайна сметка не живее собствения си живот, а нечий друг. От това по-страшно няма“, убедена е Камелия.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар