Див скандал в дома на Крум Савов и Мая: Блондинката в бясна ревност от Гери Дончева! (шок разкрития)

0

Крум Савов успя силно да впечатли Гери Дончева, но това се яви като бомба със закъснител в дома му!

Крум Савов напусна „Фермата“, но присъствието му там още се усеща. Всички участници изпитват носталгия към дните с него, но една от тях буквално е пред плач със сълзи. И това е Гери Дончева.

Манекенката потресе всички с реакцията си след отпадането на Крум Савов като дори за миг не опита да скрие болката и тъгата си. Дни след като спортният журналист вече си е у дома, Гери Дончева продължава да страда за него и да оплаква липсата му.

Крум Савов
Гери Дончева яко си падна по Крум Савов и вече два дни не може да преживее липсата му във „Фермата“

Поведението й накара не един и двама да се запитат какво всъщност се е случило между нея и Крум Савов и доколко причина за лошото й настроение са само приятелските чувства към него.

Едва ли е нужно да обясняваме, че тази, която останала най-шашардисана от реакциите на Дончева, е самата съпруга на Крум – Мая Савова. Последната отдавна е известна с болезнената си ревност към благоверния и че не търпи никоя жена да се приближи до него на метри.

„Мая е бясна от ревност и не спира да провокира мъжа си с въпроси около престоя му във „Фермата“. Мъчи се да измъкне нещо, да се хване за изтървана реплика, разказ, каквото и да било – само и само да се убеди, че между него и Гери Дончева е нямало нищо по-специално“, разкриват близки до семейството на Савов.

Истината обаче няма да излезе сега, а след края на формата, когато ще стане ясно дали Дончева ще потърси близост с Крум Савов и дали двамата няма да бъдат засечени някъде насаме.

При съпруга като Мая Савова обаче, никакви забежки няма да бъдат лесни, защото тя не е от жените, които отстъпват своето без зверски бой.


Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.