Пълен обрат в „София Ден и Нощ“: Болезнени признания с неочакван край ще разтърсят зрителите! (още подробности)

Пълен обрат в „София Ден и Нощ“: Болезнени признания с неочакван край ще разтърсят зрителите! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

В „София Ден и Нощ“ обратите следват един след друг и са все по-шокиращи!

Сензацията на родния ефир „София Ден и Нощ“ за пореден път ще разтърси феновете си с това, което ще се случи в епизодите на сериала до края на тази седмица.

Болезнени признания ще имат неочакван край и може би ще разбият една от най-стабилните връзки между героите във филма. От друга страна пък едно уж съвсем случайно събитие ще накара други двама да сложат картите на масата и да решат дали в крайна сметка искат и могат да продължат заедно.

София Ден и Нощ

В „София Ден и Нощ“ обратите пак ще следват един след друг, а за една от двойките може да настъпи тежък и необратим край – гледайте и ще видите сами!

Интересно ще е и около Митака и Анна-Мария, които отново ще се изправят очи в очи. Двамата ще трябва да проведат наистина сериозен и откровен разговор, след който ще стане ясно не само дали ще могат да съжителстват заедно, но и дали ще спасят дори приятелството си.

Марио и новата му колежка Джулия ще си играят на котка и мишка, а искрите помежду им стават все по-осезаеми. Джулия обаче упорито и стоически удържа на набезите на сваляча Марио като в края на краищата печеливш ще излезе само един от двамата.

Най-волно и широко, разбира се, пак ще е около врата на Коко, който сега се впуска в дебрите на кино режисурата. Зарязалият актьорското майсторство зевзек ще се пробва да създаде свой собствен филм, но последиците от проекта му ще са повече от драматични.

Тези и много други неща ще може да видите в „София Ден и Нощ“, който се излъчва всеки ден от 22 часа, от вторник до петък. Какво още предстои да се случи и какво ще стане с останалите герои на сериала, ще разберете само, ако продължите да следите лентата.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар