Брад Пит на колене пред Анджелина: Готов съм да се подложа и на това изпитание за теб!

Брад Пит на колене пред Анджелина: Готов съм да се подложа и на това изпитание за теб!
5 (100%) 3 votes

Брад Пит е готов да се подложи на още едно изпитание

Брад Пит е паднал на колене пред любимата си и е готов да премине и това. Блондинът заявил на Анджелина Джоли, че ще отиде на детектор на лъжата, за да й докаже, че не е мачкал чаршафите с френската актриса Марион Котияр.

Припомняме, че двамата играят в един и същи филм, а ревнивата Анджи ги заподозряла, че са не само партньори на снимачната площадка, но и в кревата.

Марион Котияр веднага отрече слуха, че е била интимна с Брад Пит, като заяви, че чака второ дете от приятеля си. Но ревнивата съпруга на холивудската легенда не искала да приеме, че двамата са били само колеги, а подозирала, че преживели и любовна афера.

Но Брад Пит бил готов да премине и това поредно изпитание за лоялност, стига прекрасната Анджелина Джоли да се откаже от развода.

Половинката му обаче била непреклонна. Тя изобщо не искала и да чува, че ще направи нещо подобно. Според една от версиите тя искала да премине в друг етап от живота си, именно политиката, а в нея нямало място за досегашния й съпруг.

Друга клюка твърди, че Анджелина била бясна на Брад, че не спирал да злоупотребява с алкохола и с наркотиците, които го превръщали в груб и деспотичен скандалджия. Така той се превърнал в баща, който дори употребявал физическо насилие над децата си и заради това холивудската икона поискала пълно попечителство над шестте им рожби.

Анджелина Джоли обаче подаде документи за развод с тривиалното обяснение за причината, „непреодолими различия”. После истината постепенно изкристализира, а версиите вече са няколко.Но коя е единствената причина, предизвикала раздялата на светска двойка номер едно в света, все още остава табу.

Брад Пит е готов да се подложи на детектор на лъжа

Брад Пит е готов да се подложи на детектор на лъжа

Други претенции красавицата обаче нямала. Тя не искала дори издръжка от Брад Пит, защото всичко, имоти и пари, било разделено предварително с предбрачен договор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар