Алек Сандър хвърли бомбата: С Деси Цонева го направихме в тоалетната!

Алек Сандър хвърли бомбата: С Деси Цонева го направихме в тоалетната!
4 (80%) 4 votes

Деси Цонева се оказа доста хитра, тъй като постига целите си, без дори Биг Брадър да разбере!

Напусналият Къщата в петък – Алек Сандър, удиви всички с новината, че е бил интимен с Деси Цонева по време на престоя им в шоуто. Двамата са имали непрестанно закачки, а накрая те са завършили с натискане в тоалетната, научи Kliuki.bg.

„Деси ме извика да оправя казанчето (в кавички) и не знам дали е редно да казвам повече без нейното съгласие.“ – сподели откровено Алек Сандър в „На кафе“.

Алек Сандър хвърли бомбата за Деси Цонева

Алек Сандър хвърли бомбата за Деси Цонева

На въпрос на Антон Стефанов дали е имало целувки, младият композитор каза, че се е случило нещо подобно. С това певецът ясно намекна, че най-вероятно вътре се е стигнало до правене на любов.

Интересното е, че двамата са осъществили всичко това без погледа на Големия Брат. Единствено в тоалетната няма камери и може би точно това е била причината те да се отдадат на ласки там.

Алек Сандър и Деси Цонева се харесвали още в началото на своето съвместно жителство, но това останало незабелязано от Биг Брадър. Двамата постоянно изпадали в закачки, за които само те знаели помежду си.

Певецът има приятелка, но по думите му личи, че с нея са в отворена връзка. Когато е започнал техният романс, гаджето му е била с още двама мъже паралелно.

Това поведение на девойката от Ел Ей явно продължава и до днес, а пък Алек не ѝ остава длъжен. Той сподели още при влизането си в Къщата, че е по-разкрепостен от повечето хора.

Младият фотомодел намекна ясно, че е имал отношения и с мъже, но това не го правело „обратен“. Той си падал по жени, а останалото било просто експеримент.

Самата Деси Цонева също имала гадже навън, но нещата засега не били много сериозни. Все пак тя е решила да не го огорчава и затова се е скрила с Алек в тоалетната.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар