Сензацията на годината: Виж новото гадже на Слави Трифонов! (СНИМКИ + горещи подробности)

Сензацията на годината: Виж новото гадже на Слави Трифонов! (СНИМКИ + горещи подробности)
3.6 (72%) 5 votes

Слави Трифонов отново си намери момиче, при това в пъти по-красива от Мартина Огнянова!

Най-желаният ерген у нас Слави Трифонов хвърли в шок златотърсачките. Защото се оказа, че вече не е сам. До себе си има нова жена, при това в пъти по-красива от бившата му Мартина Огнянова, която не можеше да се похвали с кой знае какви физически данни.

Новата на Слави Трифонов не е само хубава, но и известна. Ако щете вярвайте, но това е новото лице на времето по Би Ти Ви – Натали Трифонова. Знойната блондинка от няколко месеца топлела леглото на шоумена, но все още отношенията им не могат да бъдат определени като сериозни и с перспектива.

Слави Трифонов

Слави Трифонов с ново гадже, в пъти по-лицеприятно от Мартина Огнянова

Именно Натали Трифонова била мистериозната дама, която Слави Трифонов заведе в Сен Тропе това лято. А и нещо повече – той лично ходатайствал за назначаването й като синоптичка в Би Ти Ви, разкриват източници от кухнята на медията.

Припомняме, че преди време Натали Трифонова работеше във фалиралата вече ТВ7 и имаше взимане-даване с тамошния шеф Николай Бареков. Със Слави Трифонов тя се познава отдавна, защото беше и една от участничките в танцувалната надпревара за тристаен апартамент в „Шоуто на Слави“.

Момичето явно се цели нависоко, но засега Слави Трифонов бил категоричен, че няма да се появяват заедно на публични места. Двамата вечеряли в само един тузарски ресторант, където цяла зала била отделена за тях. Влизали и излизали от заведението обаче по отделно, за да не дават поводи за клюки и спекулации.

Натали Трифонова завъртя главата на най-желания ерген у нас

Натали Трифонова завъртя главата на най-желания ерген у нас

Натали преди време работеше в телевизията на Бареков и беше негово гадже

Натали преди време работеше в телевизията на Бареков и беше негово гадже

Как ще се развият нещата и дали Трифонов най-сетне няма да реши да се събере официално с Трифонова, това предстои да разберем, но след доста време.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар