Взрив: Борислав Комсийски се оказа скрита лимонка! (Ето колко милиона кътал татко му)

Взрив: Борислав Комсийски се оказа скрита лимонка! (Ето колко милиона кътал татко му)
4.2 (83.33%) 6 votes

Борислав Комсийски се оказа доста притворен играч

Борислав Комсийски непрекъснато шокира съквартирантите си във ВИП Брадър. Той първо ги изненада с появата на Емануела, която се оказа негово гадже от преди два-три месеца. Разбира се, това бе поредната мисия на Големия брат, която останалите в Къщата са на път да разгадаят.

Но никой от шоуто не очакваше 37-годишният богаташ да е толкова прикрит. Освен това топ кулинара Ути Бъчваров и Миглена Ангелова така и не разбраха защо именно той е вътре, след като името му е малко познато на светския елит.

Постепенно лъсна причината. Звездните випове се докопаха до информацията, че той е сред най-желаните ергени и миналата година е номиниран като такъв сред бизнесмените у нас.

Истерията около произхода и защо именно доскоро никому неизвестното богаташко синче е попаднал в една от най-желаните къщи, малко постихна. Според клюката бизнеса си Борислав Комсийски дължал на заможните си родители, пише „Уикенд”.

През 90-те години, след като Боби взел дипломата си за висше образование, те инвестирали крупно състояние в неговия прохождащ бизнес. Така сина им станал вносител на  фитнес уреди и  хранителни добавки.

Малко по-късно младокът се превърнал и в  представител на някои маркови стоки, а след бума на фитнес залите из страната, бизнеса му се развил на макс. Но това е само частица от истината.

Друга версия твърди, че бащата му къта сто милиона лева в банковите си сметки. Инж. Христо Комсийски е съсобственик на „Пътстрой”, водеща компания за пътно строителство, заета с изграждането на магистрала „Струма”.

Борислав Комсийски е от Пазарджик, където живеят родителите му. В родният си град бардърът притежава зцех за производство на дъвки с естествени подсладители и онлайн магазин за спортни стоки. Милионерът е собственик и съдружник в няколко фирми. Синеокият бизнесмен живее в огромен луксозен апартамент в квартал „Манастирски ливади”.

Борислав Комсийски е син на топ милионер

Борислав Комсийски е син на топ милионер

А поп фолк дивата Емануела определено има нюх да надушва богати мъже. Палавата зеленоока певица категорично има афинитет към младия милионер, въпреки че не я бива за актриса и скоро фалшивата й игра на гаджета с Боби е на път да бъде разконспирирана.

Съквартирантите обаче са убедени, че след като разбере какви пари къта семейството на Борислав Комсийски, няма начин да го остави, а защо не и да роди още едно бебе от него.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар