Милен Цветков срази жена си: Поиска друга в национален ефир!

Милен Цветков срази жена си: Поиска друга в национален ефир!
5 (100%) 3 votes

Милен Цветков шокира всички със закачка с Габриела Попова!

Мис Силикон се оказа доста апетитна хапка за Милен Цветков. Поне такова впечатление той остави у зрителите, които видяха негов флирт с нея в ефира на Нова ТВ.

Водещият без малко да покани Габриела Попова на среща по време на своето предаване. Той намекна, че я харесва, но не и това, че има прекалено много корекции по себе си, видя Kliuki.bg.

Силиконката Габриела Попова накара Милен Цветков да я пожелае

Силиконката Габриела Попова накара Милен Цветков да я пожелае

На въпрос защо си е уголемила гръдта, при положение че и преди това е имала материал, Габи отговори, че е максималист във всичко. Тогава Милен Цветков подхвърли игриво „Значи да не те каня на среща“.

Искрите между двамата в студиото се видяха ясно, което надали се е понравило на жена му Ивета. Говори се, че и друг път журналистът се е заглеждал по други жени, с което е вбесявал майката на второто си дете. Неслучайно двамата бяха разделени за няколко месеца преди година.

Мис Силикон 2015 пък за пореден път впечатлява едно от известните лица в телевизията. Тя флиртува и със Слави Трифонов по време на гостуването си в шоуто му, след като тъкмо бе спечелила титлата си.

Габриела Попова е на 24 навършени години. Тя следва две специалности в Нов български университет. И двете нямат връзка с модата, а са насочени към икономиката.

Милен Цветков в началото опита да покаже, че не възприема Габи като обект за прелъстяване. Той отбеляза на няколко пъти, че е привърженик на естествените жени.

Мис Силикон не може да бъде такава, но пък явно е впечатлила тв водещия, защото той изглеждаше видимо очарован от красотата на девойката.

Самата Габриела откликна на флирта на Милен, като му отговори „Зависи какво предлагаш“. Дали по-младата с 25 години русокоса хубавица би имала действително връзка с бившия новинар на БНТ, остава загадка.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар