Близките на Деси Цонева изригнаха срещу Биг Брадър: ТОВА Е НЕДОПУСТИМО!

Близките на Деси Цонева изригнаха срещу Биг Брадър: ТОВА Е НЕДОПУСТИМО!
4.8 (95%) 4 votes

Деси Цонева изживява истински кошмар в момента, към който я тласна самият Биг Брадър!

Приятелите на Деси Цонева считат, че Биг Брадър се гаври с младата журналистка. Причината е вкарването ѝ в Лудницата на Къщата, където дъщерята на Митко Цонев се връща към своята голяма трагедия, научи Kliuki.bg.

Страхът на Деси от болници, за който тя сама призна, е породен именно от смъртта на баща ѝ. Тогава тя е прекарала в такова заведение дълго време и е придобила комплекс.

Деси Цонева бе върната към своя голям кошмар

Деси Цонева бе върната към своя голям кошмар

Лудницата по принцип е част от болница и в немалко отношения прилича на такава. Затова Деси Цонева в момента се чувства ужасно.

„Можеха да се смилят над нея, предвид положението ѝ. Тя е със страшна фобия от такива места. Биг Брадър се държа недопустимо.“ – беснеят близките на Деси.

Самата тя можеше пък да се измъкне от този свой кошмар, ако не беше се разубедила, че Емануела и Борислав са заедно. В началото двете с Глория дадоха положителен отговор, но после промениха решението си.

Биг Брадър реши да се изгаври с всички, които се правят на много умни, вкарвайки ги в Лудницата. Така Деси Цонева попадна там, което никак не ѝ хареса.

Според информациите, идващи от Къщата, в момента тя се намирала в нервен срив, тъй като всичко там ѝ напомняло за загубата на баща ѝ.

Припомняме, че Димитър Цонев си отиде след инсулт. В продължение на дни обаче лекарите на ВМА се бореха за живота му. По това време Деси и семейството ѝ са били неотлъчно там и така се е стигнало до фобията на журналистката.

Тя едва не се разплака, когато Биг Брадър показа на всички Лудницата. Наложи се Глория Петкова да я успокоява. Така Деси Цонева показа на критиците си, че не са прави и тя все пак наистина страда за татко си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Близките на Деси Цонева изригнаха срещу Биг Брадър: ТОВА Е НЕДОПУСТИМО!”

  1. Zlatena

    окт. 01. 2016

    Xа ха много се изкефих как Десислава Цонева- Деса алкохола щеше да се насере от страх.

Добавете коментар