Даниел Петканов отново разбуни духовете! Вижте какви ги върши след бруталната гавра с Богданска

Даниел Петканов отново разбуни духовете! Вижте какви ги върши след бруталната гавра с Богданска
5 (100%) 4 votes

Даниел Петканов отново успя да си навлече гнева на хората с поредната си демонстрация след публичното унижение на Александра Богданска.

От гаврата, която Даниел Петаканов спретна на бившата си приятелка, мина почти месец. През това време се изговори и изписа много, а красивата Александра бе скрита от лицето на земята заради лабилното си психическо състояние. Очаква се след като си стъпи на краката, да се изправи в съда очи в очи с Лудия репортер, който сякаш не осъзнава какво й е причинил, узна kliuki.bg.

Даниел Петканов вече не тъжи за Богданска

Даниел Петканов вече не тъжи за Богданска

Наскоро Милен Цветков заяви, че неговият подчинен Даниел Петканов също е изпаднал в дупка след разкритията му за Александра и за това известно време няма да бъде на екран. Вместо да хленчи и да рони сълзи обаче, той видимо се забавлява сякаш нищо не се е случило. Докато Богданска се възстановява от преживените стрес и унижение и се чуди как да изчисти името си, Лудия Репортер доста бързо е успял да преживее изневерите й и сякаш е горд от постъпката си.

Реално погледнато, той получи широка подкрепа в социалните мрежи, предимно от мъже, разбира се, които заявиха, че точно така се прави с такива жени. Не малко, даже повече, бяха тези, които го нахокаха и го обвиниха в комплексарщина. Тези коментари обаче сякаш не са го трогнали особено и докато го играе жертва, той изглежда повече от щастлив от развоя на събитията, пише bgdnes.bg.

Тези дни Лудия репортер бе засечен да кръстосва столичните улици заедно с шефа си Милен Цветков, който му е основната опора в „трудния момент“. Двамата не пропускат възможност да се разходят по мъжки и да разнищят коментарите около скандалната интрига. През това време Даниел Петканов не спира се се усмихва и да е във видимо добро настроение, с което не може да се похвали съсипаната Александра Богданска, която не смее да си покаже носа навън.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Даниел Петканов отново разбуни духовете! Вижте какви ги върши след бруталната гавра с Богданска”

  1. Ели

    окт. 01. 2016

    И двамата са едни и същи боклуци. Цветков жена му го гони колко пъти от дома им, сваля жени даже в ефир, Даниел винаги се е държал като отвързан с жените, но иска вярна жена. Големи глупаци

Добавете коментар