Брад Пит изпадна в немилост, скри се от лицето на земята! (На какво ще го подложи Джоли?)

Брад Пит изпадна в немилост, скри се от лицето на земята! (На какво ще го подложи Джоли?)
3.7 (73.33%) 3 votes

Брад Пит преживява тежко желанието на Анджелина Джоли да се разведат.

След като гръмна скандалът около развода на Бранджелина, бъдещите бивши съпрузи запазиха мълчание и решиха да не споделят публично гледните си точки, които ще споделят пред съда. Актьорът Брад Пит дори предпочете да се подложи на доброволна изолация от света, за да избегне нездравия интерес, който е насочен към него в момента, научи kliuki.bg.

Брад Пит е съкрушен от действията на Анджелина

Брад Пит е съкрушен от действията на Анджелина

Тези дни Брад Пит е отказал да присъства на премиерата на документален филм, в който играе ролята на разказвача. Като причина за липсата си на събитието е посочил желанието си да се съсредоточи върху семейното си положение. Явно актьорът е пределно наясно, че ако се бе появил на премиерата, вниманието щеше да бъде насочено върху него и развода му с Анджелина, а не върху продукцията. А той не иска трудът на другите да се умаловажава заради неговите драми, както и не желае да застава очи в очи с журналистите, които така умело избягва в последно време.

Брад Пит изказа тази своя позиция официално, което прави за втори път след новината за развода. При първото си изказване сподели само, че е натъжен от желанието на Джоли. Междувременно настъпи пълно информационно затъмнение от страна и на двамата все още официални съпрузи, което създаде благоприятна среда за разпространението на всевъзможни версии за раздялата, пише bgdnes.bg.

Освен че е принуден да анулира професионални ангажименти, актьорът ще се принуди да мине през още едно нелеко изпитание. След като първоначално се заговори, че Анджелина е прибрала децата им при себе си и дори не им позволява да се чуват с татко си, сега става ясно, че родителите все пак са постигнали договорка за параметрите на отношенията с наследниците си.

Според временното споразумение, което важи до 20 октомври, Брад Пит ще има възможност да посети децата си веднъж и то в компанията на терапевт, който да прецени как да протичат срещите им в бъдеще.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар