Любо Киров вече е християнин!

Любо Киров вече е християнин!
5 (100%) 2 votes

Любо Киров най-после прие християнската вяра официално!

Певецът Любо Киров реши да стане пълноправен член на християнската общност. Той е приел православието в столична църква, писа HotArena.net.

Макар че е на 43 г., бившият вокал на „ТЕ“ чак сега се реши на тази голяма стъпка. Преди време родителите му, незнайно защо, не са го кръстили, научи екипът на Kliuki.bg.

Причината за решението на Любо се корени в няколко случки от живота му, които се разиграха през последните години.

Любо Киров стана официално православен християнин, вече е много вярващ

Любо Киров стана официално православен християнин, вече е много вярващ

Певецът се наложило да изтърпи неприятна чревна операция. При нея хирурзите го разрязали, за да извадят червата му. Целта била плевенският поп изпълнител да се освободи от ненужни газове, които тормозели целия му организъм.

„И до днес приятелите ми ме подиграват за това, но тогава не ми беше никак смешно. Болката беше голяма.“ – споделя Любо Киров.

Само месеци след тази операция той изтърпя друг голям удар, който стана достояние на цялата ни общественост. Както е известно, певецът преживя катастрофа, а в този момент майка му се е возила до него.

„Имах огромен късмет да се приземя на гумите си. Вече виждах как колата се преобръща, когато почувствах някаква свръхсила да я тегли надолу.“ – казва някогашният член на журито на X Factor.

След тези неприятни и много стресиращи случки, Любо Киров повярвал истински в Бог. Затова той решил да спретне свое кръщене.

На него присъствали истински близките му хора – семейството и най-доверените му приятели. След това певецът почерпил всички в заведение.

Така днес Любо Киров вече е вярващ християнин. Той се зарича да не бъде като много други българи, които се водят православни християни, но не са стъпвали в църква от години.

„Смятам да спазвам християнските обичаи, защото вече съм сигурен, че Бог съществува и благодарение на него още съм жив.“ – разкрива Любо Киров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар