Трогателно: Жестът на Тачо към Жени го върна отново у дома!

Трогателно: Жестът на Тачо към Жени го върна отново у дома!
4.8 (95%) 4 votes

Жени Калканджиева разкри защо е отново с Тачо!

Стефан Манов е успял да се върне в дома, който делеше преди с Жени Калканджиева и общия им син Жорко. Това оповести самата Мис България 1995 в интервю, излъчено по Нова ТВ, видя Kliuki.bg.

След близо 2-годишна раздяла, в която и двамата са живеели поотделно, едно от най-известните семейства в България пак е заедно. Тачо е този, който е направил големия жест, с който се е сдобрил с жена си.

Тачо се върна при Жени Калканджиева след уникален жест

Тачо се върна при Жени Калканджиева след уникален жест

Главна роля за премирието е изиграл негова постъпка, която би трогнала всеки човек. Манов е дошъл при Жени и е предложил помощта си след смъртта на майка ѝ.

„Тогава аз разбрах, че това е най-близкият ми човек.“ – споделя Жени Калканджиева.

Двамата от съвсем скоро пак делят един покрив. Те са решили да започнат на чисто, тъй като вече са убедени, че са един за друг.

Евгения разкри още, че счита съвместното им участие във „ВИП Брадър“ за грешка, защото Тачо се е оказал недотам готов за тази голяма публичност.

„Той не е като мен, не е свикнал да бъде сред толкова хора. За това най-много съжалявам – че му се предоверих и мислих, че е готов за едно такова изпитание.“ – откровеничи собственичката на „Визаж“.

Тя вече е простила на съпруга си изневярата със Зорница Линдарева, но особено тежко е преживяла публичното унижение. Едва сега е успяла да прости и него, поради което двамата пак живеят заедно.

„Двамата сме отлични родители, защото мислим еднакво за възпитанието на детето. Нашият проблем идва от егото.“ – смята Жени Калканджиева.

В крайна сметка онова, което най-много е натежало за събирането им, е реакцията на Тачо в най-тежкия миг от живота на жена му. Майката на Евгения почина само преди дни, като накрая на живота си тя дори е била сляпа, призна дъщеря ѝ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар