Формулата за успешен сериал у нас!

Формулата за успешен сериал у нас!
5 (100%) 2 votes

„Откраднат живот“ е пример за това. Формулата за успешен сериал у нас определено и безспорно е това, че последните 5-10 години родното кино доста напредна. Интересни сюжети, нови лица, съвременни сценарии, нови школи в театъра, нов стил наигра у младите таланти.

Това е видно! Хубавото е, че промяната е положителна, а заедно с това и мнозинството завърнали се в кината и театрите хора, повечето приходи за родна култура и изкуство, рейтинга на много телевизии и артистични хора значително нараства.

Започваме с популярният „Стъклен дом“. БТВ започна тази серия от силни и хитови заглавия, последвана от „Столичани в повече“.

Без да го очакват редица зрители, БНТ също спечели огромна аудитория с крими поредицата „Под прикритие“. Макар Националната телевизия да е толкова критикувана често, поради някои остарели начини на работа, този филм спечели толкова много почитатели, че дори и неговите създатели бяха изненадани, но с право, един реалистичен и много добре заснет филм.

След „Фамилията“ и други опити, едва сега с поредицата „Откраднат живот“, успяха да приковат вниманието на аудиторията без да имат конкурент в това. С този сериал Нова ТВ определено разбиват по рейтинг и си печелят постоянно нови и нови фенове.

Та както се вижда, определено се харесват по-истинските сюжетни линии, свързани с нашето реално обкръжение, които са огледало на родната ни проблематика, коментираме и тук в изданието Клюки.БГ.

Филми с далечни от нашата действителност истории не са любими на българина. Проблемите с престъпността, семейните ценности и здравната ни система – това са неща, които от години ни тормозят. Доказва го и „Откраднат живот“. Затова, пресъздадени на екран, зрителите откриват своите неволи там и се чувстват ангажирани с историите и героите.

Един добър филм и едни интригуващи истории в него

Един добър филм и едни интригуващи истории в него – „Откраднат живот“

Освен това новите и не толкова популярни артисти в главните роли също са предизвикателство за драгия зрител. Затова често са толкова харесвани, макар и без солидна кариера зад гърба си. Ние се надяваме успешната серия киноленти у нас да не спира скоро!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар