Бум от бременни фолк диви! Вижте поредната „жертва“

Бум от бременни фолк диви! Вижте поредната „жертва“
5 (100%) 7 votes

Много от фолк певиците в момента очакват бебе. Сред тях е и една доста по-голяма на възраст, но не и по поведение – Джина Стоева!

Въпреки че приближава 40-те години, Джина най-после успя да зачене. Тя ще сбъдне голямото си желание да стане майка само след 6 месеца, научи Kliuki.bg.

Както стана ясно от предаването „Папараци“, Джина Стоева очаква своето първо дете. То обаче ще трябва може би да расте без баща, тъй като се говори, че любимият на певицата я е оставил в мига, в който узнал за състоянието ѝ.

Джина Стоева най-после забременя

Джина Стоева най-после забременя

Говори се още, че бащата на бъдещата рожба е с няколко години по-млад от фолк дивата и произлиза от много заможен български род. Според слуховете, родителите му са го заставили да напусне Джина Стоева, защото иначе са щели да го оставят без пукната пара.

Тази година има истински бум от раждания на звездни бебета. Мика Стоичкова и Невена Цонева вече родиха своите рожби. Цели три известни фолк диви обаче още са в трепетно очакване. Освен Джина Стоева, това са Емилия и Галена.

Твърди се, че възлюбеният на Джина я е принудил да напусне „Ара мюзик“. Той искал да я откъсне от чалга средите, за да я одобри семейството му. След като обаче не успял да го стори, решил, че няма бъдеще с певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар