Гена Трайкова ликува над Николета Маданска! Новата на Венелин рони крокодилски сълзи

Гена Трайкова ликува над Николета Маданска! Новата на Венелин рони крокодилски сълзи
3.8 (75%) 4 votes

Гена Трайкова за пореден път доказа, че е с класи над новата държанка на Венелин Петков.

Докато в нюзрума на БТВ се разиграват истински женски войни и колежки се скубят за косите заради общи мъже, Гена Трайкова успя да се докаже като топа на медията. Красивата блондинка е предана на БТВ още от самото й начало и с когото и да спи някоя друга журналистка, няма да успее да достигне нейното ниво, научи kliuki.bg.

Николета не може да стъпи и на малкия пръст на Гена Трайкова

Николета не може да стъпи и на малкия пръст на Гена Трайкова

Заплатата на директорката на главния редактор на новинарските емисии и една от най-обсъжданите теми в нюзрума. Разбира се, в повечето случаи с нескрита нотка на завист и злорадство. По-младите и нахъсани колежки на Гена Трайкова не спират да я обсъждат, че не е стигнала до този пост само с честен труд, но тя гордо е вдигнала глава и все месец се подписва под космически суми, а които другите мадами в телевизията само могат да си мечтаят.

Най-бясна, разбира се, е Николета Маданска. Новата изгора на бившия на Гена Трайкова Венелин Петков доста усърдно използва благоприятното си положение, за да коли и беси в телевизията и да се докопа до възможно повече постове, които да й осигурят и съответното възнаграждение. Въпреки това, засега тя се задоволява с едва половината, ако не и по-малко, от това, което получава съперничката й, пише hotarena.net.

Гена все месец взима твърдо 4800 лева и е най-скъпоплатеният кадър в БТВ след напускането на Ани Салич. Освен тази сума обаче, блондинката прибира и солидни хонорари от участие си в различни телевизионни проекти като автор, продуцент и редактор. Така заплатата й може да набъбне до 6-7 бона, а понякога й повече. А всяка година месечното й възнаграждение се индексира със съответната сума като жест от собствениците на медията за нейната преданост.

Именно този факт дава самочувствие на Гена Трайкова да върви с гордо вдигната глава по коридорите на БТВ напук на сплетните зад гърба й и всички злобни коментари от колежките й, начело с Николета Маданска, които всъщност са й подчинени и може бързо-бързо да си заминат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар